WEEKEND // LÆNGE VENTET..

5 HURTIGE PÅ EN FRÆK FREDAG..

#1 TELEFONI Jeg HADER når folk har lyd på deres telefon. Jeg bliver SÅ stresset, når jeg er sammen med nogen og de har en lyd på telefonen for hver eneste besked, insta likes, beskeder på messager, når en besked bliver sendt, lukke/slukke lyd på telefonen. STOP! Det er så stressende, og jeg tror faktisk ikke at folk forstår hvor udmattende det er for kroppen og hovedet, når den hele tiden opdaterer en om, hvad der kommer ind og går ud. Jeg har altid min telefon på lydløs. ALTID!

#2  DRESS ME UP Mit favorit tøj må nok være enten joggingtøj eller lange kjoler. Jeg elsker kjoler, og så skal de være gulvlange, jeg synes der noget sexet og chillaxed over helt lange kjoler. Men jeg går heller ikke af vejen for leisure wear hvor man bare kan slappe af og der er plads til et stykke kage ♥

#3 APP´S ON MY BRAIN Mine favorit App´s på min telefon er: DAILY MAIL med gossip fra USA etc. Det er INSTAGRAM of course. VSCO til når jeg redigerer mine billeder. 7 KABALEN det er den bedste tidsfordriv når man venter på fly eller sidder spændt fast i 13 timer. NETFLIX & TV2 til tv underholdning, elsker jeg kan se dansk tv selvom jeg er i Asien. Min største besættelse lige nu er KLOVN, hold nu kæft de er sjove altså, det er lige noget for min fynske humor.

#4 FAVES Hvis jeg skulle vælge 5 ting jeg kun måtte se på TV for altid, så ville det være Kardashians, Modern Family, Friends, Sex & The City og som rosinen i pølseenden Rap fyr i LA (corny i know) men elsker bare Carlton når han danser. Så ja, det er ikke de dybeste ting jeg elsker at se, men hele livet er så alvorligt, så gør det ikke noget at grine, når nu det er gratis ; )

#5 SKAL VI HYGGE SKAL VI TYGGE Når nu når det er fredag i dag, så skal vi rigtig hygge og smovse det har jeg aftalt med Bella, så er det ultimative for mig at spise, er honningvafler, riskiks med mørkchokolade, lakridser, en frugttallerken OG popcorn siger hun.

Nu vil vi hoppe i vores PJ´s klokken er 17.40 her i Singa Dinga, og den står på hjemmebiograf🙏🏼

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND // LÆNGE VENTET..