DET MED AT GIVE SLIP OG GIVE LOV..

HOKUS POKUS RIKSEN I FOKUS

ASK ME ASK ME I går havde jeg en Insta Spørg Mig kørende, hvor I var søde og stille mig en masse spørgsmål. Jeg elsker at svare og føler egentlig også jeg er en meget åben og ærlig. Så tænkte jeg lige ville lave endnu en ‘vigtig viden – ligegyldig info‘ til Jer. Nok mest ligegyldig info. HA!

READ ME LIKE A BOOK

#1 Jeg har uden pis en APP på min telefon der tæller ned til Skanderborg, og så snart ugen er ovre, så starter den forfra igen. Jeg kan ikke finde ud af om det er super patetisk eller mega street cool ; )

#2 Jeg kender stort set igen mærker indenfor bolig og interiør. Jeg køber kun baseret ud fra hvad jeg synes er pænt. Det jeg har i min(e) 2 bolig(er) er enten IKEA, ILVA, Casa Nordic, Søstrene Grene eller Bali køb. Jeg har mange no named mærker, og jeg kan dårligt nævne nogle herhjemme. Mine veninder er skide gode til det med at indrette og de har helt styr på designer stole og lamper etc. Jeg fatter hat af det.

#3 Jeg bider negle hvis jeg ikke har Shellak på, det har jeg gjort siden jeg var lille. Det er blevet bedre, men jeg har som regel også altid noget på mine negle, så det ikke sker. Min far truede altid med, han ville smøre noget på der smagte af hundelort, hvis jeg blev ved. Det hjalp ikke rigtigt.

#4 Hvis jeg skulle vælge mellem høj sommer eller forår, så ville jeg klart vælge forår. Det er det mest fantastiske tid på året, hvor det ikke er ‘for’ varmt, men man kan stadig hoppe i en lille strik eller tynd jakke når man skal ud. Magter ikke mere Singapore varme og moist. Det kommer jeg ikke til at savne.

#5 Jeg sover altid med natklapper og tandbøjle så jeg ikke skærer tænder. Jeg har allerede smadret min fortand, da jeg har slebet den ned i søvne, og min familie sætter pris på det når jeg sover med den, så jeg ikke holder alle vågne, for jeg kan virkelig lave en ‘koncert’ med de bisser.

#6 Jeg sover altid i nattøj. Jeg kan ikke sove, hvis jeg ikke har noget på kroppen. Jeg har flere veninder der sover nøgne – selv når vi sover sammen (tak Eleni😂) Men jeg vil hellere svede hele natten, og så have tøj på. I know jeg er så sær.

#7 Jeg er rædselsslagende for det åbne hav. Jeg vil til hver en tid vælge pool frem for havet, for jeg hører hele tiden lyden fra Dødens Gab hvor hajen kommer svømmende. Det bliver et nej tak herfra.

#8 Jeg elsker at se Youtube med Bella, også selvom M siger det er TV for dumme mennesker, så synes jeg faktisk vi lærer en masse af at se DIY video og hvordan man laver slim. Jeg er meget lidt kreativ så det er godt med nogle ideer, ikke jeg nogensinde kommer til at leve dem ud i livet, men man må jo gerne samle inspiration. Dem vi ser er Carl & Jinger, Ellie & Jared, Bonnie Hollein, 8 Passenger, The Deru Crew, Roman Atwood (min favorit) og dem jeg ser alene er Jon Olsson og Janni Delér, de er et Svensk par der er mega seje.

#9 Jeg er sindssyg dårlig til at pakke min kuffert ud når jeg har rejst, lige nu har jeg en stående fra min tur til Frankring, og den agter jeg bare at genbruge når jeg rejser til USA snart. Hvorfor pakke ud når man alligevel skal afsted snart igen. Man skal jo ikke lave dobbelt arbejde ; )

#10 Jeg redder min seng hver eneste morgen, sådan hysterisk, jeg kan ikke gå i seng hvis den ikke har været redt. Så vil jeg hellere redde den og så gå i seng lige bagefter. Det giver mig den vildeste uro i kroppen hvis der ikke er styr på det ; )

#11 Jeg spiser næsten alt. Men 2 ting jeg har svært ved at putte i munden det er syltede agurker OG rødbeder. Jeg kan næsten ørle bare ved tanken om det. Yiiiiiikes. Når folk taler om en leverpostejmad med rødbeder, så begynder det at trække i mundvigen. Til gengæld elsker jeg gedeost og foie gras (dont judge).

#12 Jeg har intet sengetøj der passer sammen. Lige nu har vi 4 forskellige hovedpudebetræk på, og det generer mig slet ikke. Jeg har heller ingen tallerkner eller glas der er ens, mit køkkenudstyr er også noget blandet rod. Men det kaos gøre det op for alt det struktur der foregår oppe i mit eget hovede. Der skal være noget balance i det. Siger de kloge.

Det var så 12 random ting om mig, hvad er din særeste vane?

XX
R

 

3 kommentarer

 • Helene

  De hedder Janni Olsson Delér og Jon Olsson Delér efter de blev gift og de er ikke norske men svenske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Skrive fejl med de var Svenske. Ved godt de har skriftet navn efter de er blevet gift, men begge deres blogs etc. hedder deres gamle navn, så tænkte det var nemmere at skrive hvad de hed der 💋

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi skærer begge tænder, sover med tøj på og er ikke gode til hav.

  Jeg tænker at vi vil være gode til at tage til Bali sammen. Just sayin’ 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET MED AT GIVE SLIP OG GIVE LOV..