HOKUS POKUS RIKSEN I FOKUS

EVENTYRET VENTER // 24 TIMER TIL JEG LETTER..

Kjole BOII Østerbro // Taske CHANEL // Sandaler CHANEL // Briller CELINÈ Skinny Shadow..

NÆRMEST PÅ KLOKKEN er der 24 timer til jeg igen er i lufthavnen. Jeg kan næsten ikke vente, og har de vildeste sommerfugle i maven, over jeg skal se min Kentucky familie igen. Hvem havde troet jeg skulle tilbage – jeg selv har tvivlet på det et par gange de sidste 14 år. Men når man kan mærke det er rigtigt, så er det bare at komme afsted.

Bella sover sødt i sengen, og jeg har lige stået og kigget på hende mens jeg har tænkt hvor heldig jeg har været med hun er sådanne en god pige. Jeg havde slet ikke troet livet som Mor ville være så berigende med sådan en lille lort, der er så kærlig og omsorgsfuld. Hun har vitterligt fra dag ét været det nemmeste barn. Jeg føler mig meget heldig.

I går var det 4 mdr. siden min far gik bort, og damn hvor det stadig niver i hjertet, jeg ville lyve hvis jeg sagde det ikke var sandheden. Når folk går bort så må man tænke på sig selv, og kun omgive sig med mennesker der vil en det godt – og dem der trækker en ned, dem skal man nok lige tage et minuts pause fra og håbe man kan finde melodien igen.
Men hvor har jeg været heldig, jeg kan sidde og tænke tilbage på min far, og faktisk indse hvor meget min far har rørt i mig. Jeg har ikke kunne se det før han gik bort, for vi har virkelig haft nogle år hvor det ikke har været nemt. Vi har ikke set de samme sider af samme sag, og når man er så ens som ham og jeg var, så ender det tit med man clasher. Jeg har altid været fars pige, og det var nok det der gjorde mest ondt, at jeg pludselig følte den kløft i mellem os. Men hvor heldig er det så, vi til sidst ikke var uvenner og vi ikke skændes. Man må se det positive i det sørgerlige. Og man skal aldrig lade andre trække dårlig samvittighed ned over en, for så er deres venskab bare ikke det værd. Det må været livets lektion❤

Men jeg er SÅ klar til at rejse og starte mit eget eventyr. Det bliver mit livs rejse og det skal ingen tage fra mig. I´m going❤

Hvad har I af planer – skal I også ud og jagte jeres eget eventyr?

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOKUS POKUS RIKSEN I FOKUS