FLYVESTOP. DRONER. GRÆSKAR OG ALVORLIGHED..

FØR MAN VIDSTE AT ALT BLEV ÆNDRET..

FOR 3 ÅR SIDEN præcis I dag, var M og Jeg i Singapore, for at finde lejlighed, og for at finde en skole til Bella. Denne gang havde vi besluttet os for, at Singapore skulle være vores hjem. Det var det rigtige tidspunkt, alt var ikke perfekt i vores liv hjemme i DK, men det var heller ikke skidt. Vi trængte til ‘change of scenery’ prøve noget nyt, og efterlade vores gamle liv, hvor det hørte til, og starte vores eget lille eventyr, hvor ingen kunne forstyrrer os, og vores lykke kun afhang af os selv.

Dette billede bringer mange minder frem ❤ Det var vores første rigtige lange tur, hvor vi efterlod Bella hjemme i Danmark, og var væk i 10 dage, og bare havde den bedste tur… altså da vi var ovre vores jetlag, for mens den stod på, der var vi ved at blive skilt, og slet ikke nå vores flytning, fordi vi var så presset på søvn 😂 #lifeinanuttshell

Jeg husker vi havde drukket os enormt fulde, og ville op på hotellets skybar, men jeg når kun til dørtrinnet, som også var enormt højt, og får skrabet huden af største delen af toppen af min fod, så det bløder helt vildt. Det var tilpas slemt, så foden skulle bruge en del plasterer, men tilpas okay, så jeg ikke behøvede en læge. Men det er jo Singapore, og personalet insisterede selvfølgelig på, jeg skulle snakke med deres manager 😂 Det fik jeg dog dem overtalt til ikke var nødvendigt, jeg skulle bare bruge et glas vin og noget der kunne stoppe blodet fra at gøre deres gulv samme farve som det danske flag, helt rødt.

I dag har jeg det største ar på foden, sammen med alle de andre ar på mit ben, fra min bilulykke, så jeg griner og smiler, når jeg tænker tilbage på den aften. Det er det eneste billede jeg har fra den aften, men det betyder også tit, man virkelig har haft en rigtig rigtig god dag, og dem skal man også huske på, ikke altid at have mobilen fremme, og leve bag skærmen, når man kan leve foran den ❤

Kys
R

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLYVESTOP. DRONER. GRÆSKAR OG ALVORLIGHED..