TILBAGE I TROPERNE SAMMEN MED TRUMP..

FLYVESTOP. DRONER. GRÆSKAR OG ALVORLIGHED..

(Maske LA MER // Nattøj UNIQLO // Sengetøj IKEA)

ENDELIG KOM JEG FREM Puhaaaa, jeg var lige ved at tro, jeg ikke ville nå min connecting flyver i Doha, da jeg sad 55 minutter på landingsbanen i København, fordi en ældre kinesisk kvinde, kastede op på flyveren før vi lettede…!!! Jeg vidste jeg havde 1 1/2 time til at komme fra min flyver TIL min næste, og Doha lufthavn er bare stor, og til tider kræver det både et tog og en bus før du er fremme ved din gate, og når man kun har så kort tid, så ved man bare, man lever på lånt tid.

Vor herre vidste jeg skulle hjem til Bella og til min kæreste, så med nød og næppe nåede jeg lige den sidste bus ud til flyveren før den kørte afsted, for ellers skulle jeg ha´ventet et døgn før jeg kunne lande i Singa. Heldigvis var der andre planer lagt for mig ❤

Jeg sov helt til kl 8.00 stod op og spiste morgenmad med familien, inviterede M på farsdags frokost, fordi jeg ikke var hjemme til at fejre ham sammen med Bella. Vi spiste på vores yndlings restaurant, gik en lang tur i varmen, tog en dypper i poolen, og gjorde os klar til at spise aftensmad med vores venner, da vi har et vennepar der flytter hjem på mandag 😥 HULK 😥

Vores lille gruppe på små 16 😛er ved at splitte op, og alle os der er kommet på samme tid de er ved at pakke sydfrugterne, og vende snuden mod Dannevang. Lige nu ligner det, vi er nogle af dem, der holder skansen længst. Nu er det heller ikke det værste sted at være, lige på nær de næste par dage, når Trump han gæster byen. Vi har allerede problemer med at komme frem og tilbage på vores vej, så tør slet ikke tænke på de næste par dage.

Jeg holder mig indedøre, da der har fløjet droner over vores Condo hele dagen, så de mener altså også business igen idag, Man skal nok ikke lige finde et laserlys frem, som min far ville ha´gjort, og fået den største griner over det. Han var ikke altid så god til at konsekvens beregne, for han var bare en ung knægt inde i sjælen 😅

Det prøver vi ikke at gøre, vi går så anonymt igennem denne uge som vi kan ; )

Håber I nyder weekenden❤

Nu vil jeg putte, og håbe på, det bliver en hel aften med god skønhedssøvn.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGE I TROPERNE SAMMEN MED TRUMP..