HELER TIDEN ALLE SÅR??

MIN PRINS HARRY AND FOREVER AFTER..

(DABS Galla 2018)

WEEKEND OH WEEKEND Denne weekend var lidt mere rolig end vores sidste weekend, hvor vi så nogenlunde ud som på billedet. Mor & far on the loose. HA!
Denne weekend stod på besøg fra Japan hvor en af M´s danske venner arbejder, og han var på besøg i Singapore. Så vi var ude fredag med ham, og lørdag kom han til os, hvor vi bare var en tur i poolen og spise Fondue (ikke min ide) – i går var mere afslappet, da den stod på Frederiks 50års fødselsdag, ja vi er nok lidt royalister her i Orangehuset. Så var vi en tur i spillehal, det var nu mere Bella´s påfund, for man ender med at gå derfra med mere ondt i hovedet end man kom med! Livet i balance. Den ene weekend i galla og den anden i camping habit.

Der er altså nogle dage, hvor bloggen vil være lidt stille, jeg har dage hvor jeg har masser at sige, og så har jeg dage hvor jeg absolut intet har at sige, og det havde jeg ikke rigtig over weekenden, men det skal man nok også give sig selv plads til. Bedre at tie stille end at lukke mundlort ud. Min far sagde altid ‘man skal ikke bare snakke, for at holde fluerne væk fra munden‘ han havde ikke altid ret i hans egne udsagn, men nok noget meget rigtigt i denne.

Jeg ønsker for jer I fik den weekend som I havde håbet på ❤️

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELER TIDEN ALLE SÅR??