CHRICHRI KLUMME // FARMAND..

HUSKER DU??

img_9642

“SÅ GLEMMER JEG” ..Billedet er fra 2012 hvor ACIE skød hvad der skulle blive starten til min første header – og starten på bloggen. Det er 6 år siden, og man må sige det er ikke småting der er sket på de år. Jeg købte hus, jeg blev kørt ned, jeg fik job ved Beauty PR, Jeg skød billeder for HOSS INTROPIA, jeg flyttede til Singapore, Jeg skød flere kampagne billeder, men denne gang for N’ age, jeg mistede min farmand etc. Alt sammen dokumenteret her på bloggen.

Jeg har delt sorger og glæder, jeg har delt mine inderste tanker og følelser, jeg har delt udfordringerne ved at være nogens mor, jeg har delt mine holdninger til at alle folk hele tiden spørger, om jeg skal have flere børn.!!!!!! Jeg har delt glæderne ved familie livet, irritationer om dét at have en kæreste (hahaha til hans store frygt) Der er ikke meget jeg ikke vil dele, kun hvis det er på bekostning af andres liv og følelser, så kunne jeg ikke drømme om det❤️ Jeg har nydt hvert et øjeblik, det at kunne dele sine tanker med andre, det er virkelig en gave, og jeg tror også, man til tider bliver afhængig af det. Så længe man har gnisten, så skal man bare skrible løs, og det har jeg tænkt mig – selv i de svære tider.

Lad os håbe på 6 år mere😉

XX
R

5 kommentarer

 • Louise

  Det husker jeg tydeligt, har fulgt med helt fra starten 😊 Og har også tænkt mig at følge med de næste 6 år. Tak for en skide god blog, elsker at følge med her! Din blog er blandt de bedste i Danmark i min mening!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lckn

  Ja, mig slipper du heller ikke af med..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Håber så meget du fortsætter mange år endnu;-). Jeg ææælsker din blog og din måde at skrive på. Keep up the good work.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRICHRI KLUMME // FARMAND..