FRIYAY..

CHRICHRI KLUMME // FARMAND..

rikke

JEG HAR LAVET ET LILLE SKRIV det er måske ikke noget I ikke allerede har læst her på domænet før, men det er et vigtigt budskab, og det kan man ikke sige/skrive for mange gange💞

Jeg håber I har lyst til at hoppe over på ChriChri og give det noget kærlighed. Læs det HER.

Tak for støtten.

XX
R

8 kommentarer

 • Hold op en historie <3 Sender 1000 kærlige tanker i din retning, tak fordi du deler. Det får en til at tænke over, at man skal nyde sine forældre imens man kan <3 Kram og Kærlighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Av mit hjerte. Det er så fint skrevet 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Så fint skrevet ❤️ Jeg ved ikke om tiden læger alle sår. Hvis den gør, tager det ihvertfald lang tid❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg tror man lærer at leve med det, men for evigt mangler man et stykke af sig selv ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Rørende og genkendeligt. Jeg er desværre i en lignende situation, da jeg selv mistede min 58 årige mor pludseligt for 14 dage siden! Det er den sværeste følelse, jeg nogensinde har haft, at miste en forældre. Jeg er selv 30 år, og synes det er alt for uretfærdigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Rikke, det ER så uretfærdigt, og det er også helt okay at tænke sådan. Jeg sidder stadig 2 mdr. efter min fars død og tænker de samme tanker. Det tror jeg aldrig kommer til at gå væk. Jeg sender dig mange tanker, og endelig skriv hvis du har brug for at snakke med en der forstår dig❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIYAY..