HUSK AT VÆRE TAKNEMMELIG..

DEN FINESTE CROISSANT HALSKÆDE // JUKSEREI..

(Billedet er lånt fra Instagram: @dani_frisch)

OKAY I KNOW Jeg får shoppet en del, men det er også kun fordi jeg VIRKELIG fortjener det (HA!) – Men jeg kunne simpelthen ikke stå for den her halskæde, da jeg så den på min veninde Mette her i Singapore. Den er bare for fiiin. Har dog efterfølgende set at Rock også har den, så det må være gode tegn. Måske jeg så må være med i ‘Kone Klubben’ nu hvor jeg også har den❤️

Halskæden er fra det danske mærke der hedder JUKSEREI ♥ Designet i Berlin ♥ Produceret i Italien. Man kan finde dem på Insta under navnet: @Jukserei

De laver også mange andre rigtig pæne smykker, og der skal nok addes en ekstra ting til samlingen på et tidspunkt. Nu glæder jeg mig bare til den kommer, så hurry hurry.

Happy Friyay

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSK AT VÆRE TAKNEMMELIG..