BLING OF THE DAY..

WEEKEND PLANER OG EN KOMMENDE UGE..

Jeg er klar parat til weekenden, og for resten af næste uges planer.. ❤️

Fredag: I morgen står den på HOT Yoga, jeg skal tilbage ind i rytmen, og nu er mit jetlag ved at være væk, og min krop er klar til ‘kamp’. Så skal jeg skrive min næste klumme for ChriChri, som kommer til at handle om kvinder jeg synes er mega seje. Fredag aften står på middag med min veninde Camilla, på vores yndlings restaurant LUKE´s. Vi har faktisk ikke været ude og spise i 100 år sammen, bare hende og jeg, så det glæder jeg mig til.
Bella har legeaftale med hendes to veninder, og kl 22.00 lander min kæreste efter en tur fra Tokyo, Shanghai og et andet sted jeg ikke kan huske.. Hahaha. Sikke en ‘kone’ jeg er, hva? Jeg kan ikke huske hvor han er i verden. Sådan er det, når man rejser så meget.

Lørdag: Står den på ‘HYGGE’, vi starter dagen ved poolen sammen, som familie, som vi altid gør. Så skal Bella og jeg hen og besøge en veninde fra klassen, og se deres nye hund Bobbi, mens faren snupper sig en 90 min massage, som jeg har booket til ham, han har haft sådan en hård uge, så det fortjener han. Så skal vi ud og spise familie middag, som vi godt kan lide at gøre på en søndag.

Søndag: Skal vi måske se nogle af vores venner, og hvis det ikke bliver til noget, så skal vi ikke lave en hatfis – andet end at øve diktat til næste uge.

Mandag: Skal jeg gå min morgentur, som jeg plejer, på de omkring 6-10 km. Om aftenen skal jeg til ZEN yoga, som jeg elsker, elsker, elsker.

Tirsdag: Hopper jeg på en morgenklasse, og det er igen en HOT time.. Det er ikke lysten der driver værket, men når det er overstået, er jeg bare et bedre menneske. Så skal vi hygge med familien, da det er sidste dag M er hjemme.

Onsdag: Om morgenen har jeg gå aftale, med en af mine andre veninder. Så rejser M til Geneve, hvor han skal være i 11 dage… Baaaaah ; ( Det er enormt trist han skal rejse, men igen, det er hans job, og sådan er det jo. Vi overlever, det gør vi hver gang. Onsdag aften skal jeg ud og gå 10 km med min veninde Camilla. Jeg prøver at gøre noget aktivt HVER eneste dag.

Torsdag: Har jeg gå/træningsaftale med min veninde Stine. Der får vi lige vendt verdenssitutationen, det er altid meget godt lige at få gjort. Så skal jeg spise frokost med mine veninder – og hente Bella fra skole, da vi skal have en tøse-hygge-tur ❤️

Fredag: Så blev det sgu weekend igen. I dag skal Bella have sleep-over på skolen, sammen med alle hendes danske klassekammerater, så jeg er ‘all byself’ igen, så Camilla og jeg, vi napper lige en middag mere ude i byen, og med en aftale om, vi skal spise et nyt sted vi aldrig har været før. Så det glæder jeg mig helt vildt meget til.

HVER DAG der har jeg ca. 4-5 timers arbejde på computeren, om det er bloggen, klumme, Bella´s Squishy shop, samarbejder der skal plejes, jeg sidder på mit kontor hver eneste dag. Så alt det jeg skriver, det er ud over mine arbejdstimer.

Det var min kommende uge – hvad skal I mon lave?

XX
R

3 kommentarer

  • Louise

    Hvor er din mega flotte kimono fra? Den tror jeg, at jeg kunne se godt ud i til sommer 😂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLING OF THE DAY..