JEG GJORDE DET SGU..

KONGE OM NATTEN..

KONGE OM DAGEN Baaaaaaahhhh.. Jeg har gæster her i Singapore, så derfor jeg er lidt stille. Min veninde og hendes kæreste, har lige et par dage i Løve byen, og skal derefter videre til Bali, så jeg har taget rollen som den store guide i i nattelivet ; )
Jeg er ikke særlig ‘sø-stærk’ når det kommer til indtag af alkohol herude, så i kan næsten gætte hvor jeg har placeret min mås i dag!

Jeg tog dem på pubcrawl i går, og det har så resulterede i vi er alle tre er helt maste i dag. Men det var super hyggeligt, bare ikke da vækkeuret ringede kl 6.00 i morges, og jeg var kommet anstigende hjem kl 00.30 – det er sådan noget man ikke bliver glad for i længden!! Dumt Riksen – meget meget dumt ; )

Men efter et par chokolademadder, et bad, en dukkert i poolen, en cola zero og en masse poletter, så er jeg ved at være tilbage i tip top form ❤️

Håber I får en dejlig dag hjemme i Danmark, og hey, hvad sker der for sol den ene dag, og sne den næste, det er sgu da ikke fair?

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG GJORDE DET SGU..