DEN ER TILBAGE // DEN PERFEKTE 'MOMMY' SHAPE BADEDRAGT..

GAMLE BILLEDER – MEN NYE BRILLER..

MANGE KAN NOK SE disse billeder er gamle, og det er faktisk også dem, søde Daniel fra Bloggers Delight har brugt til at lave min banner med i sin tid. Måske snart tid til en ny? 😋

Men indlægget handler ikke om min kjole, det handler faktisk om solbriller – og ikke bare hvilken som helst. Solbriller som jeg har købt online, der lå og ventede på mig, da jeg kom hjem fra Danmark. Jeg ville ikke tippe om dem, før jeg selv så dem, for jeg var sgu ikke helt overbevist om, den her website var legit. Men det har den vist sig at være, og derfor skal det råbes fra alle tage 😂 Den har 5 stjerner på trustpilot og alle på deres FB site, roser dem til skyerne, minus de 2 der bare var bitre.

Jeg har været så glade for mine Céline Skinny Shadow i clear, jeg blev nødt til at eje dem i brune 💥 De er SÅ flotte, og jeg kunne næsten ikke holde ud at se dem på Khloe, hver gang, jeg så Kardashians, og se, hun så så lækker ud! Jeg måtte eje dem, og da en Singa veninde tippede om, hun havde shoppet online, måtte jeg teste siden af. Da mine hvide desværre har måtte lade livet ´næsten´efter jeg havde haft en neglefil i min taske sammen med mine solbriller, giver det sig selv, det var ikke noget jeg blev glad for i længden!!!!!!! SOM I SLET IKKE!!!

Da jeg bruger solbriller All day – Everyday, følte jeg lidt, det var okay at købe nogle nye 🕶 Siden hedder Pret A Voir og de har alt fra CHANEL, til Miu Miu, Bottega Veneta, Céline, SAINT LAURENT til GUCCI, og priserne er virkelig fair, og meget lavere end i butikkerne. Jeg har købt DISSE fra Céline, og er SÅ glade for dem, de hvide jeg har, dem laver jeg om til læsebriller, for jaaah, det skal jeg så bruge nu. Hello 35💥

🕶PRETAVOIR🕶

Happy Monday

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN ER TILBAGE // DEN PERFEKTE 'MOMMY' SHAPE BADEDRAGT..