RIKKES TAKE ON THE WORLD // JEG FORSTÅR IKKE..

SINGAPORE AIRSHOW // HAR LEGET VOKSEN IDAG..

Blazer HOSS INTROPIA // Jeans H&M // Taske ZARA // Sko PAZZION // Halskæde NILUH..

ELLER JEG HAR PRØVET PÅ DET denne uge, er der noget der hedder Singapore AirShow i byen. Det kommer hver andet år, og navnet siger ‘næsten’ hvad det er. Det er lidt ala en modemesse, bare hvor de sælger fly, våben, overvågningsudstyr, radarer og alt det man ikke vidste man manglede 😂 Jeg fik i hvert fald lyst til at tømme sparegrisen og købe et privatfly. Nogen vil mene det er overkill, men jeg kan faktisk se den er lige så nødvendig, som plastikposer fra IKEA, som man jo på ingen måde kan leve uden 😜

Det blev ikke modtaget så godt herhjemme, så jeg måtte nøjes med at få de free goodiebags. For hvis der er noget Singaporeaner kommer for, så er det gratis ting. De vil stå i KØ for det i flere timer. Jeg glemmer aldrig da UNIQLO åbnede tæt på hvor jeg bor, der stod de i kø fra kl 6.00 om morgenen for at få dem. Det er jo der hvor den skiller, mellem Europæer og Asiater. Vi står ikke i kø for noget, kun når H&M laver designsamarbejder.

Ej, jeg kom ikke for at få freebies, jeg kom for at besøge min ven, der var der med sit firma fra Bangkok. Nu har jeg i 11 år hørt om hvad han laver, og aldrig helt forstået det, men idag, fik jeg et fuldt overblik over hvad det er han går og sælger. Hvis nogen har fløjet med den nye maskine fra Singapore Airlines mellem DK og Singapore, så er det ham/hans firma der har solgt det nye entertainment system. Det er også dem der har lavet ‘rejsekortet’ i Danmark, det har jeg dog sagt til ham, det skal han ikke skilte med. Men de sælger vitterligt en blandede landhandel. Alt fra det mere seriøse, til dét vi menneskelige forstår.

Tjek min Insta @Rikkemay for at se min Story – eller min FB for post. Så kan man se det show der var, med alle de ‘krigs’ fly der findes, der lavede det sejeste show i luften.

Hvis nogen spurgte mig, hvad mit største ønske var indenfor job vejen, så ville jeg klart sige CSI agent. OMG jeg har set så alle afsnit af den serie, og jeg vil så gerne være agent. Men tror sgu ikke med en uddannelse i sko&strømper, jeg kan søge i det felt.

Nu vil jeg tage mit pæne tøj af, hoppe i noget behageligt, da jeg skal i bio og se 50 Shades of Grey med tøserne. Har glædet mig hele ugen, så kan man jo kun blive skuffet 😉

Dejlig dag i danmark søde mennesker

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIKKES TAKE ON THE WORLD // JEG FORSTÅR IKKE..