JEG ER HER ENDNU // TROR JEG NOK..

CHRICHRI KLUMME // HVOR BLEV TIDEN AF..

MENS JEG KOMMER MIG kan I lige lige læse min seneste klumme for ChriChri, den handler om vores mærkedag, nemlig 2 1/2 år i Singapore – jeg har været inde på emnet her før, men nu er jeg bare en anelse klogere at høre på, ovre på min klumme (med løg på) 😂

Enjoy

XX
R

HVOR BLEV TIDEN AF?

2 kommentarer

 • Mette

  Hvor er dine smukke bukser fra? Håber iøvrigt at der snart kommer flere “hvad har jeg på” indlæg – er vild med din stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   De er fra Zara men fra sidste sommer desværre ; ( Det skal jeg nok, jeg har bare ikke følt jeg har været så relevant, når jeg hele tiden har sommertøj på, men nu kommer ‘sommeren’ jo også til Jer…7.9.13.. Håber jeg , )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER HER ENDNU // TROR JEG NOK..