SAMME TID SIDSTE ÅR..

VAR DER NOGEN DER SAGDE WEEKEND? DET TROR JEG NOK..

OHHHH YEEEEES… Det er nu 4 dage siden vi er landet i Singapore, og Bella har selvfølgelig været syg siden vi er kommet hjem. YES (skyd mig) og vi har været ramt af enorm jetlag. Mest M han løber på væggene om natten. Han falder faktisk i søvn, men så vågner han kl 3.30 og ikke kan sove mere. Jeg er faldet i søvn kl 2.30 de sidste par nætter, så det er ikke mange timer nogen af os får, hvilket ikke er godt for humøret. Hvilket ikke er godt for stemningen. Hvilket ikke er godt for familie balancen.. If u know what I mean💥

Jeg har haft så travlt med at pakke pakker der skulle sendes mod Dannevang. Bella har fået 44 ordre på 48 timer, så der er blevet pakket, skrevet kort, dekoreret konvolutter, fint skal det jo være. Købt flere produkter ind til shoppen med Bella, og det kan godt tage noget tid at blive enige. Jeg betaler og hun bestemmer….Jeg har indset hun ved hvad der er sejt, og jeg ved hvad der er nuttet, det er bare ikke lige med, det er dét der sælger 😂 Så hun står altså for det, jeg siger stop når hun har sprængt budgettet, hvilket hun meget hurtigt kan gøre, hvis jeg ikke lige sætter bremsen i. Nu ved jeg præcis hvordan M har det, når jeg kører derud a´; )

Hvis det her fortsætter, så har hun sgu snart råd til den computer hun ønsker sig, og det vil vi rigtig gerne støtte op om, da det er et godt køb og en god investering i ‘fremtiden’ – og et meget voksent køb. Bedre end hun brænder det af på Justin Bieber sengetøj og One Direction fan bøger, som vi andre gjorde da vi var mindre, bare med Hanson 😋

Nu vil vi se noget Broen 4, den er vi begyndt på, og jeg er allerede FAN 🙌🏼 Hvad ser i lige nu på TV?

Dejlig weekend

XX
R

Find Bella´s Shop LIGE HER.

1 kommentar

 • Tina KH

  Øv at I skal være ramt af sygdom, det er ikke nemt som ung forældre og syge børn og slet ikke uden god nattesøvn!
  Du har ret julen er et gaveræs og stress leve op til ræs.
  Jeg forstår godt flere og flere står af og holder rolig jul som vi gjorde i år.
  God bedring til din pus og pas på jer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAMME TID SIDSTE ÅR..