ULEMPEN VED AT BO I ULANDET..

SURE GAMLE CHIKEN N´RICE KONE..

Foto Credit: Camilla fra Voreseventyrisingapore.dk

SUR SUR SUR LILLE BI OMKRING… Jeg har nu levet i 48 timer kun på chicken n´Rice, og jeg er sgu ikke fan. Hold nu kæft det gør mig meget lidt happy. Jeg kan ikke tænke på andet end agurk, chips med sour cream & onion. Mørk chokolade, mandler, Poke Bowl, en rød bøf med bearnaise, pizza, hotdogs, marcipanbrød, lakridser, en kop kaffe med mælk, lidt flere marcipanbrød og små hårde tomater, der knaser når man tygger dem.

Jov jov, jeg bruger et par minutter om dagen på at tænke på mad… Eller rettere… Jeg bruger få minutter hvor jeg IKKE tænker på mad! Hold nu kæft hvor er jeg bare sulten, og så kan man jo sige, jamen så æd da noget mere mad dame. Du har jo kylling, fisk, ris og kartofler at vælge fra, men det er som om, jeg bare ikke bliver mæt!! Hulk!!

Nu har jeg 24 timer ++ mere til jeg skal til undersøgelse på torsdag, og testes for laktose, og så får jeg en ny spiseplan, så jeg er klar til kameraundersøgelsen fredag! Damn den er hård! Jeg lever jo for at spise, jeg spiser ikke for at leve. Jeg e.l.s.k.e.r  m.a.d!

Hvordan skal jeg nogensinde klare det her?

Jeg kæmper en brag kamp, når M og Bella sidder der og gufler Mexicanske pandekager i sig, og drikker sodavand, mens jeg sidder der og tygger i mit kønsløse mad og drikker en kop vand!!

Er der nogen af jer, der har prøvet at få sådanne en test før? Jeg frygter jeg skal drikke noget virkelig klamt på torsdag, selvom de siger det ‘bare’ er en pustetest. Jeg skal så også lige igennem den urin, afføring og blodprøve først, før jeg er ‘home safe’!

Pray for Riksen, og for jeg ikke skrumper ind til ingen ting.

Tænk på mig, når I spiser morgenmad, frokost, aftensmad – og selv når i spiser en snack😁

XX
R

5 kommentarer

 • Louise

  Jeg kunne leve af kylling og ris i en måned, blive tappet for blod hvert kvarter og besørge i en beholder dagligt, hvis jeg slap for at drikke den ækle væske, jeg skal drikke, når jeg skal undersøges. Og har prøvet det nok gange til, at jeg ved, hvad jeg taler om. (Også det med en uventet finger op – i BEGGE huller i tilfælde af en eventuel graviditet udenfor livmoderen. Jeg var 19 og skræmt fra vid og sans :-)) Så jeg krydser fingre for, at du bare skal puste 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg tåler ikke gluten. Da jeg får snart 10 år siden fandt ud af det, satte lægen mig på glutenfri diæt, INDEN jeg skulle have undersøgt mine tarme. Hvilket ikke dutter, da tarmen jo ikke må nå at hele – så jeg måtte proppe mig med gluten igen inden prøven. Så jeg undrer mig lidt over, at de skærer ting ud af din kost for derefter at undersøge dig. Men krydser fingre for, at du snart får noget afklaring og får det bedre 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Charlotte.

   Det er kun 3 dage jeg ikke må, da jeg skal have taget en laktose prøve, hvor man skal udelukke alt. Eller det vil sige, jeg måtte gerne spise hvidt brød, men det skulle være uden mælk eller nogen form for mælkeprodukter i og sukker. Det er HELT umuligt her i Singapore – og måske i 2018 bare generelt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Årh, jeg har været alt det der igennem! Krydser fingre for det ikke er laktose og gluten du har problemer med..

  og krydser fingre for at du ikke skal drikke flere liter af movicol .. Jaja, de siger det ikke er så slemt.. meeeen! Du skal ikke tro på dem! Haha.. Hvis du skal drikke det, så tyl det hele ned på en gang.. ikke del det op! God fornøjelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Vi kører både laktosefri, glutenfri og sukkerfri kost hjemme hos os, da min mand for et par år siden havde det rigtig skidt. Lægen kunne ikke give nogen svar men en diætist hjalp med en diæt som hjalp. Maven virker igen, han træner og føler sig stærk – ryggen er rank. Jeg vil klart anbefale en diætist. I forhold til opskrifter – Madbandittens.dk, the food Club, glutenfri magi. God bedring herfra 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ULEMPEN VED AT BO I ULANDET..