TUREN GÅR TIL PERTH // FOR DEN BESKIDTE..

PRE-LAUNCH // WEAR BLAIRE..

WE ARE BLAIRE ARMY I dag har jeg været yderst tidligt oppe, meget tidligere end jeg plejer. For det var nemlig pre-launch på mærket BLAIRE som en af mine veninder har startet. Jeg er så enormt stolt af hende, at hun har stablet det her mærke på benene, ud fra en ide hun snakkede om for 2 1/2 år siden, da det var meningen vi begge skulle indtage Bali, og producere der – noget der klart gik i vasken efter et par forsøg på leverandører der ikke kunne leve op til kvalitet og produktion. Baaaah!

Jeg tabte mega meget gejsten på det, men hun kæmpede videre. Væk fra Bali og til varmere himmelstrøg. Hvilket er resultatet på denne launch idag. Hvis man ikke kender mærket så er det både en fejl OG et must, for hun launcher snart i Danmark hvor man kan købe dem online på BLAIRE.DK 💥💥💥Jeg er selv hoppet på den grønne/leopard med stribe bagpå, noget der kendetegner hele kollektionen, hvor der bliver leget med mønstre, farver og bånd. Virkelig en investering 4 life (som man siger).

Man kan signe sig op til deres nyhedsbrev lige HER så man ved, hvornår de rammer butikkerne – eller følg deres instagram @blairedk Jeg ville skynde mig at få fingrene i dem nu, da de bliver ‘de nye sorte’. Siger det bare, og så har I hørt det hos mig først 😋

Dejlig weekend

XX
R

4 kommentarer

 • My

  Er ked af at lyde negativ, for smukke er de sgu! Mæææen… er vi ikke lidt ude i en copy/paste af Heartmade’s kapper…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Nu vil jeg nødig lyde negativ selv, for jeg har klart et hjerte involveret i det. Men jeg har solgt tøj i 10 år, og så vidt jeg ved, har en jakke uden ærmer næppe været opfundet af Heartmade, så vidt jeg ved. Så det betvivler jeg. Jeg har aldrig selv haft råd til at købe Heartmade, så jeg ved desværre ikke hvad du mener. Jeg ved bare at jeg er Mega fan af BLAIRE og hun gør det skide godt, og det er en pris hvor jeg kan være med på 💋

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Er heeeelt syg med den røde, ej hvor er den flot!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUREN GÅR TIL PERTH // FOR DEN BESKIDTE..