HANSON/0.jpg" />
HYGGE // NÅR MAN STARTER FORFRA..

MIN JAM LIGE NU // SPILLELISTEN DU MÅ DOWNLOADE..

DER ER INGEN TVIVL jeg er drevet af musik. Jeg kunne høre musik hele dagen. Jeg er egentlig ikke så kræsen, så længe det er inden for mit felt af musik. Så ingen klassisk eller techno. Men jeg spænder bredt fra Country, (dansk) Pop, R&B og Dance mm. Det er måske ikke de nyeste og HOTTESTE sange, men det er nogle der betyder noget for mig, for mit liv, og for mine minder.

HANSON – MMMBop: Den sang er min første kærlighed. Den minder mig om min tur til Brighton da jeg var 14 år gammel, og skulle på sprogskole. Jeg rejste med min veninde Aline, men der mødte jeg også min veninde Nansen, og 20 år senere, er vi alle stadig veninder, det er sgu ret smukt. Jeg var sikker på jeg skulle giftes med én af dem fra HANSON det gjorde jeg så (clearly) ikke, men jeg fik min Mr M 😂 Hvor mange har ikke skrålet til denne sang?

ED SHEERAN & BEYONCÈ – PERFECT DUET: Jeg elsker Ed Sheeran og jeg elsker Beyoncé… og jeg elsker sangen Perfect. Så det kunne ikke blive en bedre cocktail.

KHALID – 8TEEN: Ved slet ikke hvilken sang jeg skal vælge fra det album, for de er alle gode. De minder mig om Mie og Kat, og vores tur til Bali i November…Nogen blev der lidt længere, grundet en vulkan. Host ❤️ Men lyt lige til HELE albummet, for det er liiiiiit. Jeg er så glad for at Mie spillede hans musik for mig.

SHAWN MENDES – THERE´S NOTHING HOLDING ME BACK: Den giver mig bare lyst til at danse💞

JOEY MOE – SMUKKEST PÅ EN SØNDAG: Det ville være HELT forkert, hvis jeg ikke havde smukkest på en søndag med på min yndlingsliste af musik for 2018. Den er slet ikke ny, men den betyder så meget for mig den sang.

RASMUS SEEBACH – 2017: Jeg er jo en sucker for dansk musik, og Rasmus Seebach har stjålet mit hjerte flere gange. 2017 er en sød sang om kærlighed (surprise) og det at få børn, og hvordan livet ændrer sig, når man får de små ‘møgunger’. På godt og på ondt.

NIALL HORAN – TOO MUCH TO ASK: Jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg er faldet over denne sang, men jeg synes den er så sød. Okay, jeg hedder Rikke, jeg er en poptøs 😂 Hør også lige hans SLOW HANDS og UPERFEKT nu hvor du er igang.

JEPPE LOFTAGER – KENDER DU EMMA: Minder jo enormt meget om den *CAMILLA’ sang, vi alle hørte sidste år, men mit danseben det bevæger sig, når jeg hører den, og det er nok for mig 🙌🏼

NIK & JAY – LINJE H: SKAL MAN BARE SIGE ALLE SANGENE??? Jeg vælger at skrive Linje H, ikke fordi det er deres bedste sang, men fordi den minder mig om Skanderborg, og helt tilbage til 2004 hvor jeg blev forelsket i drengene, og er aldrig stoppet med at shake min booty til deres musik. Jeg tænker tilbage på dengang, hvor alle drenge i Danmark, kun havde dårlige ting at sige om dem, men i dag, er de lige så meget fans som os andre 😂

LADY GAGA – MILLION REASONS: Jeg så hendes dokumentar på NETFLIX og fik sgu ondt af pigebarnet. Jeg havde lyst til at adoptere hende, og bare kramme hende forevigt – og den her sang er freaking smuk.

GULDDRENG – FARVEL: Den ‘dreng’ er bare for vild 😂Så selvfølgelig skal hans afskedssang med på min liste.

SAM SMITH – PRAY: Sam Smith er bare skide god, i alt hvad han skriver. Man kan mærke han har hjertet med i det, og det fanger mig helt vildt. Men ALLE hans sange er såååå goooode❤️

Så er der lidt musik til weekenden, om man har lyst til at drikke kolde Coronaer – eller bare ligge derhjemme og chille.

; )

2 kommentarer

  • Louise

    Hvor har du den playlste henne? I hvilket “program” altså? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HYGGE // NÅR MAN STARTER FORFRA..