MEGA GIRL CRUSH // MÅ JEG STILLE DIG ET SPØRGSMÅL JULIE HALL??

JULIE HALL

KENDER I DET man ‘møder’ en person online, og man bare ved med det samme, hvis man mødtes, ville man have en fest sammen. Jeg faldt over smukke Julie, da hun skrev noget kækt på Instagram, og jeg tænkte, dét kunne sgu ha´været mig. Jeg gravede lidt mere i hendes profil, og kunne bare se med det samme, at hun boede i Dubai, hun havde mega god stil, najs BF, var en festabe – og havde de ben jeg drømte om…BITCH…❤️ Jeg kunne ikke dy mig, så jeg skrev til hende, at om hun ville det eller ej, så var hun tvunget til at være min nye bedste veninde. Hun strittede ikke så meget imod, som jeg havde troet – og efter noget tid overgav hun sig til mit venskab 😋

Jeg spurgte hende for noget tid siden, om jeg måtte stille hende nogle spørgsmål, og det var hun sød til at sige JA til. Men livet kom i vejen, og jeg fik sgu aldrig skriblet disse spørgsmål, som jeg selv havde spurgt hende om. Hun var så sød at minde mig om det, og NU er vi her. Så tag lige godt imod min nye BFF Julie, der lever som expat i Dubai. Et liv man kun kan drømme om, og være en anelse misundelig over 💋

DUBAI

Hej Julie,

Tak fordi jeg måtte stille dig nogle spørgsmål, og fordi du lige mindede mig om det, da jeg blev lidt sløv i måsen. Vi to har jo aldrig mødtes – MEN jeg besluttede mig for, du skulle være min nye veninde, da jeg så en kommentar du havde skrevet på Instagram, og jeg tænkte straks OMG har jeg lige mødt min ‘sister from another mister’! Jeg stalked dig MAX på instagram og skrev private beskeder til dig hele tiden, tænkte faktisk du snart ville melde mig til politiet 😂

HVAD TÆNKTE DU EGENTLIG DA JEG SKREV TIL DIG?

Jeg blev glad og smigret! Jeg mener du er jo Rikkemay, næsten ligeså sjov som min far. (Åhhhhhhh❤️)

♥♥♥

#2 Vi er jo begge expat i udlandet, og dit liv ser jo MAX lækkert ud. Det er som om alle jeg kender, der bor i DUBAI, de bare lever en version af meget mere luksus end jeg gør her i Singapore. Måske det er fordi alt her bare koster mere. Det er jo verdens dyreste land.. Eller fordi folk måske har flere penge hos Jer…skattely 😂?

HVAD HAR FÅET DIG TIL DUBAI OG HAR DU ALTID VIDST DU VILLE BO I UDLANDET OG HVAD SIGER DIN FAMILIE TIL DET?

Jeg havde aldrig troede at jeg skulle bo i udlandet faktisk. Jeg ekstremt familie menneske og mine forældre og søster betyder meget i min daglige hverdag.  I 2012 arbejdede min søster og jeg i Dubai i et år. Vi kom retur til Danmark og jeg kunne slet ikke finde ud af hvad jeg ville og hvem jeg var. Efter små 8 måneder i Danmark tog jeg tilbage til Dubai, alene. Det var så skræmmende uden min søster. Jeg kendte meget få mennesker og havde intet job på forhånd

#3 Et spørgsmål jeg bliver stillet rigtig tit, er ‘HVORNNÅR jeg kommer hjem til Danmark igen’ – men jeg har den mærkeligste følelse i kroppen af, at Danmark er ikke hjem for mere lige nu. Hjem er Singapore, for det er her mit liv er.

HVOR LANG TID HAR DU VÆRET VÆK, HVOR ER HJEM FOR DIG – OG HVORNÅR KOMMER DU SÅ ‘HJEM’ IGEN, HVIS DU GØR?

Jeg har boet i Dubai I omkring 4 år nu. Det lyder helt vildt, shit! Det sjove er at når jeg er i Dubai savner jeg Danmark og jeg kan ikke vente med at komme hjem, jeg elsker at være i mine forældres hus, min far laver mad, min mor hygger om mig, jeg er stadig et barn. Men efter en uge savner jeg Dubai, min lejlighed, mit arbejde og min kæreste. Jeg vil gerne flytte tilbage til Danmark og gerne om 2-3 år. Men det afhænger af min kærestes job. 

img_5125

#4 Noget jeg også tit bliver spurgt om er, hvad jeg får tiden til at gå med, når nu min kæreste er på job. Det er nok det mest irriterende spørgsmål, og jeg får lyst til at sparke folk lige i løgposen når de stiller deres tåbelige spørgsmål.

SÅ JULIE, HVAD FÅR DU TIDEN TIL AT GÅ MED. SHOPPER DU OGSÅ BARE FOR DIN KÆRESTES PENGE OG DRIKKER CHAMPAGNE HELE DAGEN LIGESOM MIG? 

Haha skrid. I wish! Jeg arbejder fucking 60 timer om ugen!  Og næste måned begynder jeg på studie, så det har jeg slet ikke tid til. 

❤️

#5 Der er rigtig mange udfordringer ved at være kvinde og bo i Singapore, jeg har stort set ingen rettigheder herude i Asien, og det kan jeg mærke jeg tit bliver frustreret over. Som i rigtig tit!

ER DER NOGET DU SYNES DER ER EN KÆMPE UDFORDRING VED AT BO HVOR DU BOR?

Slet ikke. Min srste udfording er at der ikke er nogen taxa’er når jeg forlader kontoret kl. 19.00
Mit liv i Dubai er så ligetil og ”nemt”. Jeg tror det er noget helt andet hvis du er en familie med børn, skolesystem, lange arbejdsvagter, regler osv.

Vacation

#6 Her i Singapore, der kan man rejse rigtig mange steder hen, det er et godt jumping-off-board for mange steder. Jeg drømmer om at rejse til Maldiverne, det har jeg en ide om oppe i hovedet, vil være super romatisk og enormt dreamy.

HVOR DRØMMER DU OM AT REJSE HEN HVIS PENGE IKKE VAR EN ISSUE – OG HVIS DU SKULLE TÆNKE PÅ BUDGET, HVOR VILLE TUREN SÅ GÅ HEN?

Da jeg bor i Dubai drømmer jeg ikke om sol og strand men om natur. Jeg elsker hotel kæden Alila, så pt. drømmer jeg om at besøge Alila i Yangshuo, naturen og hotellet ser for vildt ud. Vi tilbringer hver sommer i Europa, der findes intet bedre. I år glæder jeg mig særligt til Amalfikysten, Frankrig og vigtigst min søsters bryllup 💕

❤️

#7 Der er en liste så lang, hvis man skal lave noget sjovt i Singapore, her er vitterligt ALT man ønsker sig, og kun the ‘sky is the limit’. Nu har jeg været i DUBAI og jeg ved man både kan skøjte og stå på ski indenfor i jeres shopping malls. Det var faktisk det sted, hvor jeg for første gang var i GOLD CLASS BIO med sofasæder og en knap, så man kunne bestille popcorn og drikkelse. Nu er det ‘næsten’ hver dag her. Men jeg kan huske, det var noget jeg virkelig tænkte WOW over!

HVIS I SKAL LAVE NOGET SJOVT I WEEKENDEN, HVAD LAVER I SÅ?  

Den er sten sikker hver weekend: Vi starter altid weekenden med traening, efterfølgende en stor sund morgenmad, saa soler vi et par timer paa en af de mange beach clubs, efterfoelgende hjem, bade, og mødes med vores venner til sen frokost hvor vi spiser langsomt og længe og bliver fulde mens det stadig er lyst. Det er perfekt! (Jeg vil meeeeed)

PALMS

#8 Vi spiser rigtig meget hjemme her i hverdagene, og så i weekenden, giver den lidt mere gas, hvor vi godt kan finde på at gå ud og spise et par gange på en weekend. Da både alkohol og ALT andet er så dyrt, så går man ikke ud og splasher penge hele tiden. Jeg har hørt noget om, man som kvinde ikke kan købe alkohol i Dubai, med mindre ens mand giver én lov? 

ER DET DYRT AT LEVE I DUBAI & ER DET RIGTIGT, KVINDER SKAL HA´ LOV TIL AT KØBE SPRIT, ELLER ER DET BARE EN SKRØNE?

Det er latterligt dyrt at leve i Dubai. Alt er dobbelt så dyrt som i København. Angaaende alkohol, så er det igen bare en myte. Folk har en masse forestillinger om Dubai der ikke er sande. Du bliver ikke stenet, du må gerne køre bil og du må også gerne købe alkohol. 

❤️

Jeg drømmer om rigtig mange ting, og har mange planer for fremtiden, for hvad jeg gerne vil. Jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg venter med at starte til jeg flytter hjem til Danmark igen. Hvis jeg nogensinde gør det. Jeg er jo noteret som ‘professional housemaker – single with a child’ her i Singapore, selvom vi har været kærester i 11 år… Så du kan forestille dig, hvis bare det at få en bankkonto her er en udfordring, hvor stor en udfordring det er, at stifte virksomhed etc…!

#9 ER DER NOGEN TING DU DRØMMER OM, MEN SOM DU SER SOM EN UDFORDRING FORDI DU BOR HVOR DU BOR.

Jeg ser det som en kæmpe udfording at skulle skabe en familie her. Vi ønsker os børn og har også allerede aftalt at jeg skal føde i Danmark. Jeg ønsker virkelig ikke at mine børn skal opvokse i Dubai. ”Pædagogerne” i de såkaldte nuseries er ikke udannet, der er ingen grønne områder, vores familie er her ikke. Det skræmmer mig sindssygt.  

img_5126

#10 I Singapore er der næsten ingen kriminalitet, noget der gør mig utrolig tryg, når min kæreste rejser mege. .Altså, alt er relativt Fordi man siger ‘Low crime, than it doesn´t mean NO crime’. Men man føler sig mere sikker her end når jeg er hjemme i København.

FØLER DU DIG NOGENSINDE BANGE ELLER UTRYG? DU LEVER JO OGSÅ LIDT I EN MANDSDOMINERET VERDEN.. ER DER NOGET DER FÅR DIG TIL AT LIGE STOPPE OP?

Jeg føler mig aldrig utryg i Dubai. Jeg kan gaa klædt som jeg vil uden nogen kommer med tilråb, jeg kan efterlade mine ting uden de bliver rørt, jeg kan gå med mine tasker i fred. I Danmark når jeg skulle hjem fra byen om natten puttede jeg altid min Chanel taske i en plastik pose fordi jeg var bange for at blive overfaldet af pigebander. LOL❤️

img_5130

#11 Vi to har jo aldrig mødtes før, og det skal vi jo.. Som i 100% – Jeg tror vi kunne ha´det så grineren sammen. Det ville måske faktisk være lidt en for springfarlig cocktail 🙈

SÅ HVORNÅR KAN DU? 😂 OG HVAD VILLE DEN PERFEKTE ‘DATE’ VÆRE, HVIS JEG KOM OG BESØGTE DIG I ØRKENEN?

I told you, anytime! Den perfekte date vil være en god, laaaaang frokost med en masse vin og gossip på en af de mange fantastiske restauranter her i Dubai.

…Uhhhhh.. Det glæder jeg mig til Julie, jeg kigger på billetter, så ses vi snart på din hjemmebane, hvis du sørger for én der kan bail os ud af fængsel, så sørger jeg for god stemning 💋

FØLG MED I JULIE´S LIV LIGE HER PÅ INSTAGRAM @JULI_HALL 💞

//

XX
R

img_5136

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET NU DET SKAL VÆRE // VIND 5 ADGANGE TIL ONLINE TRÆNINGS PORTALEN 60DAGE.DK - OG BLIVE EN BEDRE UDGAVE AF DIG SELV!