PRE-LAUNCH // WEAR BLAIRE..

IT`S BACK // LOST GUIDES & ISLANDS 2 EDITION..

AT REJSE ER AT LEVE.. Det er nu 2 år siden, jeg for første gang, satte mine fødder på Bali sammen med mit rejse crew Mio og Kat. Flere rejser er det blevet til der, og nogle fantastiske minder ♥ Der er godt nok mange af jer, der er hoppet på ideen om at rejse til Bali, og det kan jeg virkelig godt forstå, for hold fast det er nok den destination jeg har elsket mest og besøgt flest gange ❤️

Derfor blev jeg også enormt begejstret da jeg kunne se, der nu er kommet en 2nd edition til bogen LOST GUIDES – hun har addet øerne til nu, og opdateret de steder der er lukket, og fine tunet dem der stadig er der. Jeg skal klart købe den nye udgave, da hun hele tiden spotter steder, man ikke lige selv vil falde over.

Man kan skrive sig op online HER til deres nyhedsbrev og modtage den, når den kommer i handlen – vi er ved at planlægge en tur til Bali start April når Bella har skoleferie, så håber den når at komme til der.

Besøg også deres instagram @lostguides

Happy Travel

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRE-LAUNCH // WEAR BLAIRE..