MEGA GIRL CRUSH // MÅ JEG STILLE DIG ET SPØRGSMÅL JULIE HALL??

HYGGE // NÅR MAN STARTER FORFRA..

(Skulle lige have skiftet lysene ud på bordet, men det kommer😂)

EN NY REN SIDE det er som om, siden jeg er kommet tilbage, så har jeg haft den største trang til at rydde op, rydde ud og dekorere vores lejlighed på ny. Vi har hele tiden været i ‘pause mode’ da vi ikke havde nogen ide om, hvor lang tid vi skulle være her, og har derfor ikke på noget tidspunkt købt noget dyrt til lejligheden! MEN nu er der sneget sig en ny højtaler ind, ved ikke helt hvordan M gjorde det, uden jeg ‘opdagede’ han tog røven på mig – men en god gammel klassiker som B&O, er nu ikke det værste der kan ske.

Min veninde Stine, havde forleden dag været i IKEA og købt de smukkeste udendørslamper, og normalt vil jeg ikke kopiere andre folks kunstværker, men de lamper, var simpelthen liiiiige det vi havde manglet i lang tid på vores terrasse, for at bryde de høje bygninger, alt den kolde marmor og den manglende danske ‘hygge’, der er så svær at skabe her i vores ‘highrise’.

Så jeg har købt lamper, nye planter, nye flotte ‘guld’ potteplanter, pynteting, hængt billeder op – og til sidste har jeg købt nye pudebetræk til sofaen.Nogle på Bali, nogle i IKEA og så har jeg købt de sødeste hos @Shoptrinenoergaard på instagram, som er syet af stof hun finder på sine rejser til Japan. Yaaaay! De skal pynte i min sofa. Jeg har så meget optur over det hele jeg har købt, og glæder mig til at nyde hyggen med Bella og M i weekenden.

Nu mangler jeg bare at overtale M til en ny sofa jeg har forelsket mig i, i IKEA. Den er blå og i velour og der står SÅ meget Riksen på den. Tror dog godt det kunne blive svært at få ham til at se ideen, da han i forvejen ikke er den største fan af den vi har i Nordhavn – Hvad er det seneste I har købt til hjemmet?

❤️

1 kommentar

  • Kat

    6 spisebordsstole fra Wayfair.com, den absolutely farligste web page i verden:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEGA GIRL CRUSH // MÅ JEG STILLE DIG ET SPØRGSMÅL JULIE HALL??