10 MYTER OM SINGAPORE - PLUS DET LØSE..

ALLE SPØRGER – INGEN VED DET..

DEN ER STEN SIKKER Hver eneste gang vi er hjemme, får vi de (t) samme spørgsmål fra ALLE – og det er jo skide sødt af folk de viser interesse for os, og for hvornår vi kommer hjem igen, for det er nok dét vi bliver spurgt mest. Men når man lever som expats, så er der faktisk mange ting man tror man har kontrol over, eller man nok håber man har.. Men når alt bliver gjort op, så ved man honestly godt, man ikke har en skid at skulle sige. Jov hvis man slet ikke vil det firma man arbejder for mere, så kan man jo bare sige op, og rejse hjem. Men til hvad? Så skal man have et job på hånden, eller muligheden for, at skifte location i dét firma man allerede arbejder for, og det er der ikke alle der kan.

Men efter vi har været hjemme til jul, så er vi bare mere overbeviste om, vi slet slet ikke er klar til at flytte tilbage til Danmark. Ikke endnu i hvert fald, og så længe M er glad på sit job, så skal jeg ikke være dén der skal ødelægge det eventyr for ham, og jeg har mit eget jeg går og arbejder på. Min blog, min klumme på Chri Chri, Bella´s Squishy Shop og mit skoprojekt, som jeg nok skal fortælle mere om, da jeg desværre har nogle udfordringer med det – så jeg har rigeligt at rive i.

Mange af vores venner begynder at rejse fra Singapore nu, det er også ved at være tid. Mange har haft 2 årig kontrakter, og det er faktisk langt over den tid, for vi runder snart 2 1/2 år, så livet skal til at pakkes ned, og snuden skal vendes mod kolde Dannevang. Vi har nogen der forlader os her i Februar, 2 par i Juni – og muligvis et par i December, så vores Singapore gang er ved at gå i opløsning, men så er det jo godt, der kommer nye til hele tiden, og denne uge, er der lige flyttet nogen herud med deres 3 børn, som vi kender hjemme fra Danmark, da vi har fælles venner, så dem ser jeg rigtig meget frem til at skulle se herude. Hun er mega sød, og totalt sundhedsguru, så jeg har tænkt mig at ‘pick her brain’ og tvinge hen til at være min veninde.. Muhaahahaahah❤️

Så hvornår skal vi hjem? Igen, så længe M er glad, så er Bella og jeg glade, og han er den vigtigste. Eller det er jo så meget løgn. Bella er den vigtigste 100% – hvis hun pludselig bare vil hjem, og ikke kan fungere herude mere, så skal vi jo tage vores liv op til overvejelse. Men lige nu er hun enormt glad for at være her, så den bølger rider vi, så længe den varer.

MEN planen er December i år..måske… Eller sommeren ´19… eller måske længere. Der kan nå at ske så meget endnu, og igen, han kan også blive fyret imorgen. Men vi elsker at være her, og vi elsker det liv vi har sammen, og vi føler os enormt heldige og priviligeret over at være her. Så, så længe alt går smooth, så kan I finde os her i Orangehuset, idag, imorgen – og ud i fremtiden 💕

XX
R

 

7 kommentarer

 • Tina KH

  Hvis jeg havde jeres muligheder ville jeg blive så læne som muligt:-)
  Mest fordi jeg elsker varmen og ikke er så god til det omskiftelige vejr og slet ikke vinteren i lille DK.
  Jeg har selv arbejdet i Afrika med flere steder og forstår jeres valg fuldt ud.
  Så længe I trives og får det til at fungere, så skal I da nyde det.
  Danmark løber ingen steder, vi er her og venter på jer, når tiden er inde:-)
  Nyd det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det er også der vi er, at blive til lysten ikke er der mere ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mio

  Haha…. bare på overskriften vidste jeg hvad det måtte handle om 😉 Som veninde til dig, får man også næsten spørgsmålet dagligt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Bliv her i Singa 😘💋😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg har hørt det spørgsmål alt for tit selv. Jeg har boet i Amsterdam siden 2016, og før det boede jeg i Hong Kong, så jeg får det spørgsmål hver eneste gang, jeg er i Danmark. Mit svar er også fortsat det samme; vi bliver så længe, vi er glade for vores job og for den by, vi bor i (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Oh Yes det spørgsmål får vi også konstant. Vores kontrakt udløber til sommer men vi håber på forlængelse. Forventer ikke selv noget konkret svar før langt hen i foråret, men bliver konstant spurgt.

  Omvendt kunne jeg selv bide mig i tungen over de gange, hvor jeg selv har spurgt ind til andre oh hvor de så står midt i forhandling og ikke kan/må sige noget. Den situation er så akavet for alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 MYTER OM SINGAPORE - PLUS DET LØSE..