JULEN ER HJERTERNES FEST... NÆSTEN!

RIKKES TAKE ON THE WORLD // JULEN..

giphy-1

DER ER SÅ MANGE TANKER OM JULEN mine tanker er over det hele, og dem har jeg skriblet lidt om lige her ❤️

//

Tiden mellem jul og Nytår, hvad sker der for det. Man kan jo ikke kan finde hoved og hale på dagene, hvem man er, hvor man skal hen og hvor man overhovedet er.

Om man har spist 10 eller 15 marcipanbrød, regnskabet er pludselig meget utydeligt, men vægten er helt opdateret.

Om man overhovedet orker at tage ind til byen og bytte de gaver, der ikke passede, når der er så mange menneskesker der opfører sig som om, det er den sidste dag i hele verden, hvor butikkerne er åbne. De hamstrer selv gær. What the fuck?

Om det måske er lovligt bare at droppe nytårsaften, og derfor hoppe direkte ind i 2018, uden at kigge sig selv tilbage!

Om man bare kunne beholde julemandskostumet, og gå i det hele vinteren, mens man forsætter på alle de julegodter der er tilbage fra december mdr. Så er der intet der strammer, og altid plads til kage ; )

Hvorfor man ikke gemte noget af maden fra julefrokosten igår, når nu hele ens køleskab siger ‘ekko ekko‘ selvom man var i Netto igår, men kom hjem uden både toiletpapir og Cola Zero… Stupid me!

Hvorfor starter butikkerne resolut udsalg den freaking 23 dec. Det er sgu da både træls for dem OG for os. For man gider jo næsten ikke købe noget, når det alligevel kommer på udsalg dagen før Jul, eller skal byttes den første dag, når butikkerne åbner op igen! Dengang jeg startede som sælger, der startede udsalget i Jan. JANUAR UDSALGET!!! Hvad er fidusen med det?

Når folk siger ‘Glædelig Jul & Godt Nytår´ noget som man jo egentlig slet ikke ved om de har eller får. Det har jeg virkelig tænkt over meget denne jul, og også skrevet lidt om LIGE HER.

Hvem er det der skal gå ned med pap, for alt det (lorte) legetøj, ungerne har fået i julegaver? Jeg mener jo det er manden, men det mener han så ikke – så den diskussion kan man jo ha´herfra og til det nye år. Men det flytter jo så ikke det skide karton papir.

… Og man desuden slet ikke har plads til alle de gaver de har fået, for man havde slet ikke plads til alt det legetøj de i forvejen havde.

Eller er det bare mig? 😂

//

Jeg har besluttet mig for, at næste år skal være anderledes. Bella har fået alt for mange gaver i år, ikke fra os, men alle omkring hende, og det er en sti vi ikke skal ud af igen til julen 18, for hun har også fødselsdag den 12 dec, så det er alt alt alt for mange unødvendige gaver, som måske kunne gavne nogle andre. Vi må finde en måde at skære ned for dem på, så hvis I har nogle foreslag, så tager jeg gladeligt imod dem.

♥♥♥♥

MANGLER I EN CHAUFFØR TIL NYTÅRSFEST ELLER ANDRE TIDSPUNKTER: Så har jeg altså en ven fra fyn (som nu bor på sjælland) der kører som ‘privat’ chauffør. Så hvis I mangler et lift en dag, så skriv til Svend. Han er super sød, og kommer når man kalder. Jeg bruger ham altid når jeg er hjemme. Hans nummer er 21992024 (..og ja, han betaler SKAT og har forsikring etc… So don´t worry) BARE IKKE TAG EN SORT TAXA. Lov mig det ❤️

XX
R

 

 

4 kommentarer

 • Tina KH

  Glædelig bagjul og kast pap og papir ud af vinduet:-)
  Jeg har det på mange måder præcis som du.
  Mit liv gik galt for år tilbage, min familie døde en efter en (kræft og hjertesygdom) jeg blev ramt af en ulykke og blev 100% uarbejdsdygtig, so fik min eneste datter kræft…………..Var det ti spejle jeg havde tabt med al den ulykke!!!
  Men vi tog en snak min datter og jeg om livets vigtige indhold.
  Vi blev enige om at skære ned på alle de i virkeligheden unødvendige julegaver.
  Vi blev enige om, at give oplevelser. I bio, ud at spise, i teater osv.
  Måske tag en snak hjemme, nok lidt svært med en datter på 12, hun vil måske gerne have gaver, men spørg hvad der kunne være bedre.
  Nu går vi nytåret i møde og det håber jeg bliver så godt som muligt for så mange som muligt!!!
  Hilsner til du og pas på dig og familien.
  Vi husker lige Svend:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Helt enig med gaverne. Det er svært at skære ned på, når svigerfamilien er totalt ligeglade. Vi tænker selv en model ala: giv én gave og så sæt resten af beløbet ind på en konto til barnet. Hvis man altså er meget bestemt ang. et særligt beløb. Det gavner alle i sidste ende 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg har gennem hele min barndom fået sat penge ind på min børneopsparing, og så kun fået få gaver til både jul og fødselsdag. Det rørte mig ikke som barn, men da jeg flyttede hjemmefra og startede på Uni var jeg lykkelig for den beslutning mine forældre havde taget dengang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Det har vi praktiseret i lang tid: giver gaver til ca 100- 150 kr og penge på bogen.
  Men børnebørnene er osse alle små endnu, det bliver nok sværere med alderen? Så må viBirthebrobeck@Man står jo osse ud ad til som en nærig person, men det må man leve med.
  Håber de forstår en dag….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEN ER HJERTERNES FEST... NÆSTEN!