NYT BLING // NILUH..

COOGEE BEACHWALK. JULEEVENTYRET OG ENDNU EN PAKNING.

036f27b4-c236-470e-a184-4804a92b41ad

SIDNEY U DID GOOD selvom Sidney var enormt kold, så var det også en kæmpe oplevelse. Den sidste dag jeg havde der, var der 29 grader, og det gjorde godt for sjælen, når man selv kommer fra varmen, og havde frosset som man var på grønland. Jeg var så heldig jeg havde en singa-veninde der, som jeg kunne gå den smukke tur fra Bondi Beach til Coogee, som er en tur på 6 1/2 km påstår de. Men i min røv og ben igår, føltes det som om, jeg havde gået 25 km. Landskabet er pænt meget op og ned, så det går lige i kroppen. Men der er vel ikke noget, der er så skidt, det ikke er godt for noget andet (som man siger)

Jeg har fået krydset endnu et punkt af min bucketlist, og det har jeg den vildste optur over. Nu er jeg hjemvendt til singapore, hvor denne uge står på Bella´s fødselsdag, en julefest i den danske kirke. Og endnu en pakning til danmark, da vi vender snuden hjemad på torsdag, for at fejre julen, som julens skal ; )

Jeg kan godt forstå hvis i snart er trætte af, at se mig og alle mine rejser, men bare rolig, der er kun én i støbeskeen pt. og det er Perth i Marts. Yaaaay. Dog er jeg ved at panikke lidt, for alle M´s ansatte fortalte mig forleden aften, at næsten alle dyr der kan slå en ihjel, og det er der, hvor der er flest hajer!! Tak for kaffe. Så jeg tror bare, jeg lader badetøjet blive hjemme i Orangehuset ; )

Nu vil jeg hygge under dynen med Bumbum, og indhente alle de afsnit af Tinka´s Juleeventyr som jeg ikke har fået set, og det er et must for december.

Dejlig lørdag allesammen ♥

XX
R

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT BLING // NILUH..