SHOP SHOP SHOP // YELLOW LEOPARD FAVORITTER..

SPØRG RIKSEN // HUN VED ‘ALT’..

JEG BLIVER SÅ TIT SPURGT om mine favoritter om jeg vil anbefale ‘dit og dat’ og det elsker jeg. Jeg elsker at anbefale jer ting, for i lytter som regel til mig, og det er da den største gevinst ❤️ Så jeg har prøvet at lave mine ‘anbefalinger’ til alt og ingenting. Alle de ting i ikke vidste at i manglende, dem har jeg funder lige her.

///

Hvis du trænger til en retreat tur til Bali, og ikke er bange for vulkanen, så skal du besøge det resort vi var på HER det er den største oplevelse jeg nogensinde har haft, og hvor er jeg bare glad for at Kat og Mie ‘tvang’ mig til at tage til Ubud med dem, og jeg overlevede jo så også. Kæmpe oplevelse 🌴

Jeg er jo en sucker for røde negle, så er du også til de røde nuancer, ligesom mig, så har jeg fundet det perfekte ‘rejsesæt’ lige til at putte i sin kuffert, eller til håndtasken HER.

Jeg bliver tit spurgt, hvordan jeg fjerner de sorte render under øjnene, og der er der kun ét svar, og det kan du finde lige HER jeg har brugt det samme produkt i over 15 år, og den virker hver gang.

Mangler du fugt i kraniet, og har du vundet i lotte, så kan jeg virkelig anbefale DENNE serum, som hjælper mig både i Singapore og Danmark, hvor det er virkelig koldt.

ALWAYS dance in the RAIN – det er mit motto og min yndlings duft fra CLEAN. Jeg er ultra sart med dufte, og de må ikke være for tunge eller for blomster agtige. De skal balancerer lige på kanten af friskhed og lethed. Find min favorit HER.

Selvom om solen ikke skinner, behøver ens hud jo ikke være fuldstændig ‘glød-løs’, derfor bruger jeg tit denne ‘Gold Dry Oil’ HER til arme og ben, og det får huden til at virke mere frisk.

Når kulden rigtig melder sig, så er det super vigtigt man passer på sine negle, og får dem plejet med olie. Et godt brand at bruge er denne HER så ens neglerødder ikke tørre ud.

Når vinternætterne melder sig, så er der ikke noget mere hyggeligt end at tænde lys over det hele. Det er nok noget af det, jeg savner mest ved ‘Kagehuset’ hjemme i Danmark, når jeg tændte 100 vis af lys i de sene aftentimer – jeg kan stadig gøre det her i Singa, men når det er varmt udenfor, så giver det bare ikke det samme. Find en af mine favorit lys HER.

En duftende håndsæbe har heller aldrig skadet nogen, og slet ikke fra mærket REN, det elsker jeg. De har sjovt nok en ‘REN’ duft, som ikke genrer mine sarte næsebor, og på mit badeværelse kan man fra tid til anden finde denne HER.

Julegaverne skal snart købes, og flere jeg kender ønsker sig et La La Berlin tørklæde, men come on, det er altså ikke til min pengepung, og derfor er dette tørklæde HER fra Noa Noa er super løsning, hvis du har en teenage pige eller bare en krævende datter.

Hvis man leder efter en gave som personen kan have i lang tid, så vil dette armbånd HER altså også være noget, som jeg ville elske at finde under mit juletræ.

Skal man på skiferie i Dec/jan så skal man huske at have det rigtige udstyr med, og  passe på sine øjne, og det vil DISSE briller sørge for.

Hvis man er mest til afterski ligesom mig, så skal man altså stadig ikke gå ned på style, og man skal stadig passe på sine øjne. Min svigermor havde de sejeste GUCCI solbriller på, da hun var herude i Singapore, og jeg har været forelsket i dem lige siden… Overvejer at klikke DISSE hjem.

Noget der burde være en regel er, at alle unge mennesker SKAL have cover på deres mobiltelefoner. Jeg kender stort set ikke nogen, der ikke har smadret sin mobiltelefon på et eller andet tidspunkt. Det har jeg (7.9.13) aldrig gjort – men jeg har også altid haft cover på min, så den ikke kunne cracke, for trust me, jeg taber den så ofte, at det er mere held end forstand. Men de er jo også mærkedyr de ‘youngsters’ så HER kan du finde Malene Birger og DAY Birger et Mikkelsen på udsalg, hvis du mangler til adventspakkerne.

Nu skal jeg rejse til Sydney på søndag, så kunne jeg nå det, så ville jeg købe DENNE badedragt og smide i min kuffert – eller DENNE bikini.

Når det bliver vinter, så har man en tendens til at vælge mørke farver, men i år, kunne jeg godt fristes til at vælge en jakke med lidt farve på. Så skal man finde en vinterjakke til en femhundrede mand, så er DENNE fra Mango altså et godt bud.

En stor materialistisk drøm of mine, er at eje et cashmere-hygge-sæt, det kommer nok aldrig (som i aldrig) til at ske, men hvis der pludselig faldt guld ned i min turban, så skulle DENNE trøje og DISSE bo hjemme hos mig.

En fiiiin julekjole, hvis man er til lidt Grrraaawl leopard tema, ville være DENNE kjole, og hvis man er til dette tema, så har jeg lavet mine favoritter lige HER.

Jeg elsker ideen om, at beret-huer er kommet tilbage, og DENNE kunne sagtens være én der blev klikket hjem, da den findes i flere farver, og er til at betale til 299 danske kroner i cool cash – den er i One-Size så passer til alles grydehoveder ; )

Mangler du en julekalender til dig selv, eller til familien, så kan DENNE fra Johan Bülow være en god gaveide. Man skal bare huske, ikke, at åbne alle lågerne på én gang ; )

Dejlig søndag allesammen❤️

XX
R

 

 

2 kommentarer

 • Vicki

  Hej. Vil bare sige at du bliver nød til kende hjemmesiden clubcollection.
  der er Cashmere tøj i lange baner, med en sådan pris at man i den grad får luksus for næsten ingen penge, har handlet der flere år nu, og du kan få et sæt i 100% cashmere for 1000 kr ca.
  Men pas på. Man bliver dybt afhængig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Hej.. besøg hj.siden clubcollection. Der får du Cashmere tøj i laaange baner, til fin pris.
  1 sæt 100% cashmere joggingsæt for en tusbasse ca. Har handlet der i mange år, deres tøj er så lækkert. Det ligger i Kbh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP SHOP SHOP // YELLOW LEOPARD FAVORITTER..