WEEKEND FAVORITTER..

INTERVIEW // SPØRGSMÅL TIL BELLA..

MÅ JEG STILLE DIG ET SPØRGSMÅL er min nye kategori her på bloggen, som vil komme fra tid til anden – og hvem er bedre at lave mit første interview med, end den person i mit liv, som jeg ser mest op til. Nemlig Bella ❤️ Hvis nogen har klaret denne rejse til Singapore bedre end nogen andre, så er det hende. Hun er den sejeste jeg kender, og har et hjerte af guld. Det skal man jo altid sige om sine egne børn, men jeg mener det faktisk. Hun er også enormt følsom og altid opmærksom på andres følelser, hvilket til tider kan være en stor opgave, når man ikke er så gammel.

///

NavnBella May..

Født: 12 Dec 2008

Alder: Snart 9 år

FødtHvidovre sygehus

OpvoksetIslandsbrygge og Hellerup

Søskende0

Forældre2 stk. – Far 42 år og mor 35 år

KæledyrFusse min kanin.

Hvilken sprog taler du? Dansk og Engelsk.

Hvad er din livret? Min livret er fondue, risengrød, pasta med min fars ostesauce og buffet.

Hvad er din yndlings farve? Min yndlings farve er rød, for den elsker min mor også.

Hvad kan du bedste lidt ved at bo i Singapore? Jeg kan bedst lide at man altid kan gå i poolen.

Hvad kan du bedste lidt ved at i skole? At man får så mange nye venner, fra hele verden.

Har du et yndlings fag? Mit yndlingsfag er svømning og dansk.

Hvad glæder du dig mest til i løbet af ugen: Jeg glæder mig allermest til tennis, som jeg har om mandagen og weekend.

Hvad er din favorit sport? Det må være fodbold og tennis.

Hvad glæder du dig mest til, når du skal hjem juleferie i dk? At se venner og familie, dem savner jeg meget.

Hvad savner du mest ved danmark? Jeg savner mest mit gamle hus. Fusse min kanin, mit klatretræ – og jeg så savner jeg min trampolin, som min mor og jeg samlede sammen. Og bare haven generelt.

Hvad tror du, du lærer af, at bo i et fremmed land? At tale et andet sprog. Lærer andre kulturer at kende, det er sjovt når vi har emneuge, og alle skal medbringe noget mad fra hvert deres land  – også selvom man ikke kan lide deres mad. Specielt dumplings, var jeg ikke fan af.

Ved du hvad racisme er? Nej det ved jeg ikke. (jeg forklarer hende hvad det er) og Bella svarer: Det er strengt, sådan må man ikke behandle andre mennesker, det er ondt.

(Jeg elsker faktisk at hun ikke ved hvad det er, for, for hende, ser hun ikke farve eller religion. Hun ser bare hendes venner, og det er noget af det, jeg tror, hun har som fordel ved at være expat barn.)

Hvad synes du, Danmark kan lære noget af fra Singapore – eller verden generelt? At alle kan leve sammen i Singapore, ligegyldigt hvor man kommer fra, her hader man ikke nogen.

Hvad synes du, Singapore kunne lære noget af fra Danmark? At man må tygge tyggegummi.

Betyder religion noget for dig og tror du Gud? Ja, jeg tror på gud, og jeg kan godt lide, at gud har hjulpet os så meget i verden, og har startet vores liv.

Hvis du kunne ændre én ting i verden, hvad skulle det være? At folk ikke var onde ved hinanden og man ikke kunne blive syg.

Hvis du kunne hjælpe ét land, hvilket(en) land(e) skulle det være? Så ville jeg hjælpe de lande hvor der har været orkan og oversvømmelse, de har brug for ekstra hjælp. En ny pige i min klasse, hun er lige kommet fra en Ø der hedder Turks and Caicos, og hun var der da der var orkan. Det var rigtig synd for hende ; (

Hvis du havde magiske kræfter, og kunne gøre noget godt for 1 person, hvem og hvad skulle du gøre noget godt for? Så ville jeg hjælpe min farmor, og sørger for, hun blev rask.

Ved du hvad det betyder at have ‘hjertet det rette sted’? Ja, det ved jeg godt, det betyder man er sådan en god person, og man er god ved andre (Åhhhh )

Hvem kender du, der har hjertet det rette sted? Min familie har hjertet på det rette sted pga de altid er søde ved hinanden og andre.

Hvis du skulle give dine lommepenge til nogen, som havde mere brug for det end dig, hvem skulle det være? Så ville jeg give dem til donation, da der er mange andre i verden, der har mere brug for dem end mig.

Hvad kan du bedst lide ved din mor? Jeg kan bedst lide ved min mor, at hun er kærlig. Hun er altid sød ved mig og andre – og generelt elsker jeg alt ved hende.. Åhhhhh 💕

Alle har jo nogle sider af sig, som er mindre gode, hvis du skulle finde enfejlved din mor, hvad er det ? At min mor siger mange bandeord, og vi har en bandekasse herhjemme, og det er kun hende der putter penge i den (whaaa whaaa whaaaa) ; )

Hvor ville du gerne rejse hen, hvis du kunne pakke din kuffert idag? Jeg ville nok rejse til Danmark eller Australien. Danmark fordi jeg gerne vil se min familie og venner og Australien fordi der har jeg ikke været endnu.

Hvis du strandende en øde Ø, hvilken 3 ting, ville du medbringe?

Familien. Vand og en båd  – familien: så jeg ikke var alene. Vand: så vi ikke dør. Man kan nemlig godt overleve bare ved at drikke vand, man behøver ikke mad – men tørster man, så kan man dø (var der nogen der sagde Mensa) Båd: Så vi kunne stikke af.

Hvad vil du være når du bliver stor? Åhhhh, det ved jeg ikke endnu. Måske jeg vil lave det samme som dig, for jeg elsker at tage billeder 💕

Bella, 9 år.

///

♥♥♥♥

 

12 kommentarer

 • Helle

  Hvor er hun sød og betænksom 😍 Håber min datter bliver lige så eftertænksom og betænksom i den alder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er hun bare sød – og tydeligvis meget glad for sin moar, men hvem er ikke det. 😉❤️
  Det er lidt skægt, for jeg så den nyeste planet of the apes film i går, og den lille pige der “hænger” ud med aberne ligner virkelig Bella synes jeg. Jeg kom i hvert fald til at tænke på Bella med det samme da jeg så filmen. 😄 Vurder selv her om jeg er helt galt på den 😂🙈: http://s3.foxmovies.com/foxmovies/production/films/113/images/gallery/gallery09-gallery-image.jpg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lckn

  Fineste pige♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Min yndlings farve er rød, for den elsker min mor også”
  ❣️❣️❣️

  Kan vi ikke få opskriften på fars ostesauce?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Er hun ikke bare for cute altså ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ahhhh .. ærligt. Det er den der mugost, som jeg HADER… Ungen er så kræsen, men den sovs den kan hun godt lide. WTF??? Mener han smelter osten og putter fløde i. Dejlig sund ik ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tante Eleni

  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe L

  Så fin en kategori. Og så fine svar! Hendes mor gør det godt❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Tak Signe, man ved jo aldrig og man har fejlet, men indtil nu, går det nu meget godt ❤️

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A-M

  Ej, ok. Sød tøs! Det har du sgu gjort godt på trods af både bandeord og det hele!😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND FAVORITTER..