REJSE NØDVENDIGHEDER // VI PRØVER LIGE IGEN..

AU REVOIR // BIENVENUE..


(PHOTO BY: @vores_eventyr_i_singapore)

ORANGEHUSET ER ÅBENT FOR BUSINESS jeg har lige kysset Mie og Kat farvel. Yes. True words. Katrine landede simpelthen kl 3 i nat fra Bali, hvor hun endelig fik et fly. Hun nåede lige at forlade landet inden tyfonen ramte. Super dejligt for hende, og rigtig skidt for dem der blev efterladt der, men vi var glade for at se hende, og hun fik også et ekstra laaangt kram ; (

Dagen i dag har stået på flere ting. Jeg startede den på Bella´s skole, hvor der var sportsdag, og jeg var måske var lidt for ivrig for de skulle vinde, det kan i se på min Instastory hvis i skynder jer ; ) Så har vi været i ChinaTown, vi har shoppet niller naller. Vi har svømmet i poolen. Vi har drukket et par TIGER beers, og måske et (eller 2) glas vino, og så måtte aftenen desværre stoppe, ikke fordi vi havde lyst, for jeg tror faktisk gerne de ville ha´blevet et par dage/uger mere. Men alting har en ende og en regnorm har TO!

Så piger er på vej retur til DK og modsat er min familie på vej til Singapore, og lander kl 6.30 i morgen tidlig, så Orangehuset er sgu åbent for business igen. Haha! Jeg har lige et par dage med familien og så drager vi til Sydney M og jeg. Uhhhhh jeg kan slet ikke være i mig selv af spænding! Det bliver E.P.I.C 💥

Jeg skal ud og stå og vinke i morgentidlig i lufthavnen, så jeg er hoppet under dynen, så jeg kan være frisk til nyt besøg. M er ude og spise med firmaet, så jeg har TV´et all by my self. Tror måske jeg skal starte på en ny serie, nu hvor Perfekte Steder er slut. Hulk… eller måske skal jeg bare sove ; (

Håber I har en dejlig torsdag, og I snart kan dufte weekenden, og alle dens slutty planer (hvis man altså har sådanne nogen. I wish)

Kys fra Singa og nat nat.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSE NØDVENDIGHEDER // VI PRØVER LIGE IGEN..