FORSKELLEN PÅ MÆND OG KVINDER. JEG HAR LØST MYSTERIET..

JEG SMUTTER.. SEE YA!!

giphy-2

NÅR MAN SKAL SÅ SKAL MAN jeg har lige lidt ændringer i planerne.. Så jeg hopper faktisk på en flyver i morgen til Danmark. Jeg har et fotoshoot jeg skal til, og en fødselsdagsfest der lige passer ind. Så kan jeg se mine veninder hvor der ikke er ferie, og alle har unger hjemme der skal underholdes. Win Win.

Da jeg jo har booket i sidste øjeblik, og skulle se, om der overhovedet var nogle billetter tilbage. Jeg havde valget om at flyve med Singapore Airlines til 20.000 kr direkte – eller Qatar over Doha til 1000 Singa Dollars. Så valgte sgu den over Doha (sjovt nok) ved ikke hvem de tror jeg er ‘Gulddreng?’ Shiiiiiit!
Men jeg er spændt på at flyve med Qatar, jeg kunne dog godt undvære den mellemlanding, men det kan bare ikke være anderledes. Det er måske godt med et break for mig og mine ‘messed up’ storetæer. Jeg mangler stadig ca. 20% af følelsen tilbage i dem, så jeg nåede lige panisk til min osteopath, så hun lige kunne rette mig igennem. Så håber ikke det går helt galt denne gang, når jeg skal flyve. (7.9.13)

Jeg var lidt nervøs for hvordan Bella ville tage det. Men hendes eneste kommentar var bare ‘ Yaaaay, så må jeg sove i din seng mens du er væk’ …. Jaaaah, det må du så, men du skal da ikke savne mig ; ) Ej det er kun godt hun ikke græd, så ville jeg nok rejse med lidt ondt i sjælen.

Jeg render lige nu rundt og pakker, og håber jeg husker alt. Men dejligt man ikke skal pakke 700 ting, for hele lejligheden bugner af mine ting, så kommer ikke til at gå nøgen. Elsker seriøst den lejlighed!

Så den næste uges tid, kan det være vi støder på hinanden ; )

I Hope.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORSKELLEN PÅ MÆND OG KVINDER. JEG HAR LØST MYSTERIET..