NÅR ALT FØLES SOM MANDAG..

FASHION FAVE OR FAIL // T-SHIRT MED FJER (DUSK)..

T-shirt ZARA // Bukser ZARA // Taske LEOWULFF..

JEG ER FAN jeg var ude og spise med de danske mødre fra Bella´s skole igår, og det krævede jeg kom i andet end mit træningstøj – Active in my activewear, også selvom jeg ikke træner. Det ser sgu bare en tand mere jeg-er-på-farten-i-mit-fash-outfit agtigt ud, og så tror alle man træner hele tiden. Muuhahahaaha. Jeg havde haft denne t-shirt hængende i skabet i en mdr. Jeg har ikke kunne nænne at tage den på, da jeg ikke har én eneste ide om, hvordan man vasker den. Men igår havde jeg lyst til at hoppe i den, så måtte den ‘make it or break it’.

Det sjove i det var, at én af de trendy mødre kom også i den, bare hvor den havde fjern på skuldrene. Jeg spurgte hende hvordan hun vaskede den, og hun sagde, den bare skulle skylles op i hænderne og så tørre normalt. Jeg giver den et forsøg, og håber på, den ikke bliver pelset ; )

Den er købt hos ZARA til 149 kr – hedder noget så kompliceret som ‘T-shirt med fjer’, og kan findes LIGE HER. Jeg har hapset den i en str. small da den er ret oversize. Så gå efter den str. du bruger.

♥♥♥

R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR ALT FØLES SOM MANDAG..