ALT OM MIG OG INGENTING.

EN GAL MOR!!!!

Processed with VSCO with a5 preset

I MORGES da jeg vågnede, vågnede jeg til en besked fra Instagram, om jeg havde overtrådt deres regler, og nogle havde anmeldt noget jeg havde postet. Det sker af og til, da jeg på min insta-story altid poster Se&Hør manden om torsdagen. Så af og til er der en kvinde der får kaffen galt i halsen og melder det. Det er sgu fair nok. Der er bare nogle der er mere snerpet end andre, det er jo ikke alle der har sådan en sort humor som mig.

Men det viser sig så, de har anmeldt dette billede af Bella, som faktisk var med en rigtig fin tekst. ‘Making a good human’ – og man kan se på billedet hvor sjovt hun syntes det var at skyde. Hun gennemgik allesammen med mig, valgte det hun bedste kunne lide, og gav hendes accept til, jeg måtte poste det… WTF sker der for folk altså? Er jeg bare fra en anden planet? Okay, jeg ved godt jeg er fra Nyborg, men det ser jeg altså ikke som en anden del af galaxen, M giver mig dog ikke ret i det ; )

Er jeg så blind, jeg ikke selv kan se der er noget stødende og ‘sexet’ i det over hovedet (får helt kvalme bare ved at skrive det) Jeg ser en pige på 8 år, der har været med til at tegne et hjerte i læbestift, for at sende et budskab om, kærlig er det fineste og dyrebareste vi har, og de kan kun lære det fra deres forældre.

Billedet nåede at få næsten 300 likes inden jeg gik i seng, så tænker jeg ikke er den eneste der kunne se det søde i det. Men for den éne person, der følte det var lige for meget, hun ikke havde en overdel på, det er altså DIG der har problemet. Det er det mest normale i hele verden, og der er ikke andre der skal bestemme hvad jeg poster på min insta – andet end hende. Hvis der har noget med hende at gøre, spørger jeg altid om lov. Jeg kunne ikke drømme om at overskride hendes grænser. Men det er mellem Bella og jeg, og det skal ingen andre dømme for os.

Jeg fristes til at slutte dette indlæg med ha’ en rigtig dejlig weekend og SÅDAN ER DET!

XX
R

10 kommentarer

 • Rikke

  O M G
  Altså nogen mennesker, suk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg synes som udgangspunkt, at det er et virkelig fint billede. Men jeg vil sige, at jeg også lige studsede en ekstra gang, da jeg så det på instagram og tænkte, at det ville jeg ikke selv have lagt op.

  Min baggrund herfor er, at jeg er fagligt miljøskadet. Arbejder til daglig indenfor politiet og har bare set alle for mange sager, hvor pædofile kan få noget ud af selv de mest uskyldige billeder. Det er 100 % dit valg at lægge det op og jeg er helt enig i, at det er andre, som har et problem. Men nu har du lige et andet indspark også:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Som Lisbeth er jeg helt enig i, at det er et fantastisk sødt og fint billede. Og du har selvfølgelig også al ret til at dele det på insta 🙂
   Hvis jeg som 8-årig var blevet spurgt, om min mor måtte lægge sådan et billede af mig på insta så havde jeg da også uden tøven svaret ja – simpelthen fordi jeg ikke har den voksenviden jeg har i dag. Spurgte man mig igen som 25-årig om jeg havde lyst til at det gamle billede af mig som 8-årig skulle lægges op ville mit svar klart være nej. Ikke fordi der er noget som helst galt med billedet, men fordi jeg, som Lisbeth, ved, at der findes nogle syge mennesker i denne verden, der ser noget andet end vi gør på billedet.
   Du må endelig ikke tage det som et angreb på dig/din ret til selv at bestemme hvad du lægger op, men mere et velment indslag om, at børn måske ikke altid kan overskue konsekvenserne af deres valg, og at jeg personligt havde fået ondt i maven over at der lå sådan et billede af mig, der potentielt kunne misbruges.
   Derudover: tak for en fantastisk og nærværende blog, og al god karma jeres vej! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Simone,

   Det gør jeg bestemt heller ikke – Jeg forstår 100% det du skriver. Og giver dig ret. Jeg har også lært noget i denne process. Jeg repostede det på Insta igår, hvor det fik næsten 700 likes, og igen var der nogen der meldte det, og det blev fjernet igen. Hmmmmm….

   Der var bare nogen der ikke følte det var passsende. Desværre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg giver dig ret Lisbeth, der sidder mange, der kan få noget ud af ingenting. Jeg har blokeret mange mænd på min profil, hvis jeg kan se de har liket kun billeder af Bella!! Yiiiikes. Så er godt klar over, der sidder mange med ikke samme dagsorden. Jeg vil bare så gerne holde fast i barndommen, og den uskyldighed man havde da jeg var lille. Der var alle sgu nøgne. Men ja, tiderne har ændret sig, eller vi er i hvert fald mere oplyste ; )

   Tak for din gode vinkel, det har klart givet mig nogle ting at tænke over ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Enig med Lisbeth og Simone. Jeg håber at dem der har anmeldt billedet har gjordt det af samme tanke,

  Jeg synes billedet er SÅ fint og havde været ligeså sødt hvis Bella havde haft en overdel på. Du kan ikke styre hvor det billede ender henne og hvem der får fingre i det (Ja det vender sig også i mig ved tanken. Føj)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja, der findes desværre folk, der ikke har helt samme tankegang, og giver alle ret i det kunne ende et uheldigt sted. Men det er stadig mig som mor der vurdere om det er okay at lægge op, og det følte jeg virkelig ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det er så fint og helt igennem uskyldigt et billede og er enig i at der ikke burde være noget i vejen med at poste det. Desværre er der mange uskyldige billeder der bliver misbrugt af gale mennesker og det giver mig en smule ondt i maven at tænke på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja, det har du desværre helt helt ret i, der er mange syge mennesker derude. Tror bare jeg prøver at holde fast i barndommen lidt, for den forsvinder langt hurtigere end den burde ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALT OM MIG OG INGENTING.