EN GAL MOR!!!!

CHRCHRI KLUMME // TÆNK OG TAL MED HJERTET..

fullsizerender-4

DET VIGTIGSTE BUDSKAB Jeg har skrevet nok min vigtigste klumme, jeg nogensinde kommer til at skrive – noget jeg rigtig gerne vil arbejde med, når jeg kommer hjem til Danmark engang. Problemet i Asien er ikke lige så stort, som man ser i vores del af verden (det kan man jo så tænke over)… Men i kan finde min nyeste klumme “Tænk og tal med hjertet” LIGE HER.

Håber I kan lide den ♥

XX
R

4 kommentarer

 • Line

  Tak Rikke! Sikke fantastisk klumme, som virkelig sætter tingene i perspektiv.
  Er selv begyndt, hver aften at skrive ting ned, som jeg er taknemmelig for, for netop at få en mere positiv tilgang til menneskerne omkring mig, generelt set være mere glad end bekymret og ked af det.
  Jeg tror nemlig man skal starte mig sig selv, hvis man ikke elsker sig selv, er det svært at elske andre. Plus det er altid lettere at skude andre ned, end at kigge indad!
  Vi danskere har meget at lære, en lille ting som at glæde sig på andres vegne, og sende et smil til en fremmed på din vej.
  Vores dag er lige begyndt, jeres er ved at ende – men ønsker dig alligevel en fantastisk dag med din familie!
  Kys <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Du har så evigt ret. Det skal starte et sted – så derfor bliver det nødt til at komme et sted fra. Nemlig en selv. Så er man da nået et stykke ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så rigtig skrevet! Jeg tænker netop de samme tanker. Hvad sker der for tonen. Er det mon fordi det bare er blevet lettere nu hvor alle kan gøre det frit via elektronikken? Det er hvertfald ikke okay, og jeg tænker ofte på hvem de mennesker er, som tror de kan tillade sig det.
  Godt og stærkt indlæg Rikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det gør så ondt i hjertet på mig,når jeg ser folk bliver svinet til. Det er bare ikke fair altså ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GAL MOR!!!!