SÅ BLIVER DET IKKE BEDRE..

AMBASSADØR FOR N´AGE..

SE MIG SE MIG jeg ved ikke om I kan huske, jeg skød nogle billeder da jeg var hjemme i DK? Dem skal i nok få lov til at se allesammen, men her er ét af dem, som jeg faktisk selv, er rigtig godt tilfreds med ; )

Grunden til jeg fik taget dem, er nemlig, fordi jeg er blevet ambassadør for N´age, noget som jeg er utrolig stolt og beæret over, de havde lyst til ♥ Der gik 48 timer fra de spurgte mig til vi skød billederne, og heldigt for os, på den eneste dag den uge (sommer) hvor solen skinnede. Yay!

Grunden til jeg griner så meget på billedet er, vi 2 sek forinden havde set en mand på 80 år, sidde på en bænk med en dåsebajer, nøgen – OG med en penisring. En masse ting på én gang, man ikke lige ser hver dag, og tøserne blev ved med at stå og sige ‘tiiiisssseeemaaaand’ ja, og mere skal der ikke til når man hedder Rikke og er fra Nyborg #barnligsorthumor

De har lavet et lille interview med mig, som I kan læse HER – og hvis du bor i Odense eller Århus, så kan det måske være I ser mere til mig ; )

Tak til Team N´age, for den bedste dag på stranden ; )

6 kommentarer

 • Hold nu kaje hvor ser du laber ud Rikke! Skønt billede – man kan jo slet ikke lade være med at smile på sådan en mandag morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Tusinde tak, jeg er også meget meget stolte af det ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne, N'AGE

  Du er for skøn på de billeder! Og vi har heldigvis en masse andre lækre billeder af dig i banken fra en mega sjov dag på Bellevue! De bliver vist løbende! Vi er SÅ stolte over at have dig med som ambassadør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det var bare verdens bedste dag – også med penisring ; ) Jeg glæder mig til at se jer igen snarest.

   Knus fra Singa

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lckn

  Skønneste billede. Du stråler!
  Seriøst, jeg bliver deres mest trofaste kunde hvis jeg ender med sådan et lækkert fjæs 🙂 Sparegris watch out…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ BLIVER DET IKKE BEDRE..