35 HURTIGE OM MIG MIG MIG MIG MIG MIG...

NÅR MAN STOPPER OP..

SÅ MÆRKER MAN EFTER jeg har ikke haft så meget at sige de sidste par dage, og min farfar har lært mig, hvis man ikke har noget pænt at sige, så skal man bare tie stille  – så det gjorde jeg. Ej, det er også fordi jeg har arbejdet på min næste klumme, så tager det altid lige lidt af ens tid, og så er hjertet som regel tømt for tanker.

Men I dag havde jeg sådan en ‘AHA’ følelse. Jeg havde været til Reformer i dag, og gået 16.233 skrid, for at være helt præcis – og stoppede op, da jeg gik nede i business området, og fik sådan en rigtig dejlig varm følelse i hjertet, og en tanke om, hvor er det bare sindssygt jeg bor LIGE HER. Lige her i Singapore. Det havde jeg sgu aldrig troet, at lille mig ville slå lejer i Asien. Jeg havde altid troet USA eller Århus.. det er dog ikke så eksotisk det sidste, men så endte jeg i KBH og videre til Singapore. Så ingen af mine planer ender med at arte sig, som jeg havde troet, og det kan jeg faktisk meget godt lide. Idag er jeg super taknemlig for, vi har det liv vi har ; )

Her i Singapore er vi gået på weekend, det er ‘bank holiday’ som de kalder det herude. Så Bella og M har friiiii… Yaaaaaaayyyy! Og vi har lavet en aftale der hedder det er ‘oplev din by’ weekend. Så derfor skal vi ud og cykle på eastcoast. Vi skal muligvis i Universal, der har vi aldrig været. Så skal vi spise på vores yndlings Italienske – okay, nok ikke så meget ‘oplev din by’ når vi har været der før…10.000 gange – men det var Bella´s ønske. Men alle mulige hyggelige ting. Vi holdte ret mange arrangementer sidste weekend, så denne weekend it´s all about relaxation ♥

Nu vil vi hoppe en tur i poolen, og vente på farmand kommer hjem ; )

Kys fra Singa

XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

35 HURTIGE OM MIG MIG MIG MIG MIG MIG...