INSPIRATIONEN KOMMER FRA LIVET SELV..!

35 HURTIGE OM MIG MIG MIG MIG MIG MIG…

VELKOMMEN TIL ALLESAMMEN der er kommet en pæn del nye læsere til bloggen, og det er jo skøøøønt. Jeg byder jer velkommen til at min lille ydmyge blog, der er mit talerør for alt mit mundavl. Jeg tænkte derfor, jeg lige ville lave en lille introduktion af mig selv, og en masse vigtig viden – ligegyldig info ♥

Jeg hedder Rikke May.

Jeg er 35 år gammel (JESUS)

Født 11 Juli 1982 (alt godt er kommet ud af 80´erne)

Fødested Nyborg (5800 Streeet)

Jeg er kærester med M på snart 11 år (hold da op)

Jeg har boet i Nyborg, Ringe, Ryslinge, Kentucky, Amager, Hellerup og nu Singapore.

Jeg har en lillebror Rasmus, på 29 år. Der er 5 1/5 års forskel på os.

Jeg har begge mine forældre og de er 53 år gamle. De var meget unge da de fik mig.

Bella er deres eneste barnebarn.

Jeg har min mormor – min morfar døde for et par år siden.

..Og så har jeg både min farmor og farfar, og de er de bedste i verden. Bella elsker dem overalt på denne jord, og det er kun gengældt ♥

Jeg har 3 tatoveringer, har faktisk haft 4, men den sidste fik jeg fjernet med laser. Av min arm!

Jeg har haft ring i navlen (som alle i 2000) og jeg har også i ørerne.

Jeg har 2 skruer i mit venstre ben – det har været 12 stk i alt og en lang metalplade.

Jeg har gået til badminton, blokfløjte, basketball, karate, boksning, gymnastik, dans, svømning, spejder og fodbold én gang, men der sendte jeg en pige på sygehuset, fordi jeg taklede hende for hårdt..Ooops.! Fik tydeligvis ingen karriere indenfor nogen af dem.!!

Jeg har haft et brækket ben, ellers har jeg aldrig brækket noget – men jeg har forstuvet stort set alle knogler i min krop. Jeg har været utroligt uheldigt barn da jeg var lille. Jeg havde altid blå mærker overalt!

Jeg gik på samme skole (Birkhovedskolen) fra børnehaveklassen til 9 klasse.

10 klasse tog jeg  på Frankling County Highschool i Kentucky. Der hedder det 12 klasse/Senior. Så jeg er graduated med kappe og hat und alles.

Jeg spiser ikke varme tomater, jeg hader dem. Men jeg elsker crunchy små tomater.

Mit favorit slik er: Mørke chokolade, poletter, Djungle Vräl og de der lange lyserøde vingummier, med peppermynte smag og sukker – OG lakridstyggegummi.

Jeg er mest til hunde, og meget lidt til katte.

Jeg elsker at dyrke reformer, men hader næsten alt andet træning. Jeg keder mig SÅ hurtigt!

Jeg elsker øl, G&T og hvidvin, men drikker slet ikke rødvin. Det er jeg bare ikke blevet voksen nok til.

Jeg har altid røde negle, og når jeg ikke har, så er det som om, min sjæl krøller sammen, og livskvaliteten er bare ikke den samme!

Jeg har kørekort, og har levet af at være kørende sælger, så det har været pænt nødvendigt. Jeg fik det da jeg var 19 år gammel, og dumpede min køreprøve 1 gang. Det tog mig næsten 1 år at tage det færdigt, fordi jeg tog det i Odensen, og jeg boede i Ringe, og så syntes jeg ærligt det var sooooo boooring det terori..hahaha!

Jeg har haft 4 kærester hele mit liv – og M er det længste forhold jeg har haft ♥

Jeg er egentlig ikke rigtig bange for noget, andet end mørket til tider. Men nok mest fordi min far har haft skræmt mig fra vid og sans, da jeg var lille. Og det var altid når det var mørkt.

Jeg har rigtig svært ved at se nyhederne, for de gør mig så triste, og mit hjerte er alt for åbent til at kunne håndtere det.

Jeg vil helst kramme, og ikke være uvenner – men jeg kan blive enormt gal, når nogen træder på mig. Min filosofi er, man skal gøre sit bedste, alt andet er ikke godt nok – og man skal være søde ved hinanden, OG tale pænt!

Jeg forstår intet af det der er sket i Raket Madsen sagen, men er 100% sikker på der kommer en amerikansk film om det, indenfor de næste 2 år.

Jeg spiser ikke Asiatisk (kun chicken rice), men elsker Thai og Indisk. Alt med grøntsager, der har knas – og butterchicken. Nooom Nooom!

Jeg var den yngste mor i Bellas klasse, da hun startede på Gentofteskole. De fleste af dem havde 2-3 børn og var voksne og ansvarlige. Jeg havde kun lige min fellow mor til Bellas veninde Andrea, som jeg kunne føle mig ung med ; )

Jeg elsker Nik & Jay, og Joey Moe, og kunne se deres koncerter HVER uge. De har en helt speciel plads i mit hjerte. ELSKER DEM!!!!!!

Jeg elsker at skrive for ChriChri, det gør jeg føler mig bare en lille smule ønsket, og stadig har noget at byde ind med ♥

Jeg elsker at være i Singapore, og har svært ved at se mig føle mig hjemme i DK igen, men har hørt fra andre, det kan kan gå begge veje. Føler man sig hjemme, er det som man aldrig har været væk – men nogen kan også opleve en lille depression ved at komme hjem, så jeg er spændt på at se, hvad der kommer til at ske, når vi engang vender snuden hjem ad.

///

Det var 35 hurtige om mig, det kunne være hyggeligt hvis i lige sendte nogle hurtige om jer selv i kommentarfeltet ♥

XX
R

 

 

 

 

 

 

9 kommentarer

 • Tina D

  De vingummi der, de hedder krudtugler, og er herregode 👍🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   KRUDTUGLER elsker jeg. Uhmmmm, sidder og bliver helt lækkersulten nu. Send lige nogle min vej altså ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina D

   Hvis ikke du var så pokkers langt væk skulle jeg gerne sende dig en pose. De fås i Tyskland i 500 g poser, er helt bløde, og tit på bud til 50 kr for 3 poser 😉 En helt anden oplevelse en dem som er i bland selv reolen. 👍🏽

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Djungevrål holder hårdt!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Tak for en skøn skøn blog;-)
  Jeg er 34, sygeplejerske, født og opvokset på Nørrebro, 2 børn, elsker highstreet butikker og Netflix og vild med rejser og bland selv slik:-)
  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ahhhh du er sygeplejerske. Hvor sejt. Hvor er du det henne? Jeg skylder alt til de søde piger på Riget, level 16 (eller var det 17) da jeg lå indlagt, efter jeg blev kørt ned.. Shit et job. I fortjener så meget kærlighed – og endnu mere i løn ; )

   Sender dig et kys og en krammer

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg er 49 (gisp), advokatsekretær, født og opvokset i Albertslund, bor nu uden for Holbæk, har 3 bonusbørn (nu voksne), har 10 års bryllupsdag på fredag, eeeelsker pasta, thaimad, risengrød – well, generelt bare mad! – og masser af slik. Sjældent chokolade, men karamel, lakrids og vingummi. Er kæmpefan af bland-selv! Og elsker sol og varme, så kunne godt tage tjansen lidt i Singapore, hvis det skulle være 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så hyggeligt –
  Jeg er ergoterapeut, men har det sidste års tid været hausfrau i Berlin. Er gift med Martin, som er min anden kæreste og vi har to børn, som jeg somme tider er rigtig trætte af (og det må man gerne sige).
  Elsker også Nik og Jay, vietnamesisk mad og chokolade og kage.
  Jeg bliver sjældent sur, da folk ikke gør ting for at genere mig. Gør de det til gengæld, kan jeg gå helt bananas. Forstår ikke folks mangel på respekt for hinanden (og sig selv nogengange)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATIONEN KOMMER FRA LIVET SELV..!