HVORDAN KAN MAN BEVÆGE SIG, MENS MAN STÅR STILLE?

PUT NOGET GLIMMER PÅ OG OP PÅ KAMINEN..

534f54ef-8a4a-4ec9-b6c3-2c693b9d3ef8

NU ER JEG INGEN FIRSTMOVER det er simpelthen for svært, når man bor så langt væk, som jeg gør, men jeg har endelig fået fingrene i denne skønne letlæsningsbog fra Hella Joof ‘PAPMACHÈ REGLEN‘ som alle snakker om – og nej, det er ikke en ‘AHA‘ oplevelse man får, når man læser den, for alt hvad der står i den, det ved man allerede. Men noget af det som er så vigtigt i livet er, man ikke altid behøver at lære noget nyt, men at huske på dét man allerede ved, og minde sig selv om de basale regler og retningslinier, som egentlig ikke er rocket science, men som mange har en tendens til at glemme i livet vilde hast.

Vi har så travlt alle sammen, men hvor er det vi skal hen? (apropos mit seneste indlæg) hvad er det vi skal nå, og hvor er det vi skal hen? Hvem jagter vi? Er vi alle som mig, bange for at stå stille, og elske det man har derhjemme, og ‘bare nøjes’ og nøjes man egentlig, hvis det man har, er det man helst vil ha´?

Jeg er ingen novice, for jeg aner sgu heller ikke selv hvem jeg er, hvad jeg gerne vil, og hvor jeg er på vej hen. Jeg troede jeg i en alder af 34 år og 366 dage, havde fuldstændig styr på alt det basale ‘livs spørgsmål’, men jeg må bare sande, jeg ved ikke mere i dag, end jeg gjorde for 10 år siden. Jeg er bare blevet mere løs i kødet, og har fået flere rynker. DOG ingen grå hår endnu (thank god), og jeg skal også nok lige ligge lidt i fosterstilling, dén dag jeg opdager et. Men Hella ‘gen-forklarer’ livet regler, og det gør hun bare på en pisse fin måde. En måde, hvor jeg faktisk stadig kan tænke ‘aha, og hold nu kæft, sådan tænker jeg det jo selv. Så er jeg måske ikke så sær alligevel ; )

Hvis du ikke har læst den endnu, så lån den af en veninde der har den, lån den på biblioteket eller køb den LIGE HER.

XX
R

2 kommentarer

 • Jeg hørte den på lydbog, hvor det er Hella selv det læser op. Det var fantastisk.
  Så sent som i går, da jeg skulle kører i myldretiden i Berlin, dryssede jeg flere gange glimmer på, fordi det gik bedre end forventet.
  ALLE burde læse/høre denne bog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Den er SÅ god. Har den som lydbog fra Bog & Idé 🙂 der er så mange gode synspunkter som er så rigtige.

  Mvh Jennifer

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN KAN MAN BEVÆGE SIG, MENS MAN STÅR STILLE?