WE MADE IT..

JEG VAR IKKE NØGEN..

BEVIS PÅ MIT OUFIT ER: Bukser fra ZARA // Skjorte fra ZARA // Jakke fra ZARA // Taske fra Soaked in luxury // Halskæde fra TRINE TUXEN..

NÅR INGEN GIDER TAGE BILLEDER AF MIT OUTFIT så må man jo selv. HA! Det her er hvad jeg havde på igår, da jeg var et hurtigt smut ud af ‘Havne Hulen’, og bevægede mig ud der, hvor alle andre mennesker var. Bella er stadig på Fyn, og alle mine veninder havde gøremål. Så jeg måte sgu selv sørger for, at vise, jeg faktisk havde pænt tøj på, og ikke bare nattøj eller andet comfy hele dagen..

Jeg skulle lige hente nogle små ting inde i byen, incl min nye Victorinox kuffert, da jeg mangler en kuffert jeg kan rulle med. Det er svært med barn, og 60 kg bagage plus alt det løse, hvis du skal trække hele lortet. Så min mission har været, at finde kufferter der skal rulle på alle 4 hjul, så jeg bare let og elegant kan ‘svæve’ elegant afsted, og der har Victorinox været en succes, problemer har bare været, at M har snuppet dem hver gang, de er kommet ind i huset, og brugt dem selv. Slambert  ; )

I dag står den på små projekter, og et kaffemøde med min veninde/gamle chef, og så skal jeg bare hjem og rydde op, og vaske sengetøj. Buuuuuh!!! Voksen livet stinker. Og så har jeg en halv vino date senere, og i morgen kommer min veninde Eleni fra fyn, det er hyg´ligt. Så er den weekend næsten røget ♥

MAYDAY MAYDAY Jeg skal lige høre jer ad, er der nogle i mit netværk på bloggen, der er maler? Altså sådan til dagligt? Jeg skal ha´malet en væg i mit soveværelse, og jeg ved ikke helt, om jeg tør gøre det selv. Jeg er lidt af en knold, når det kommer til krea, og ikke spilde 10 liter maling ud over det hele… (!) Så må i godt lige give mig ‘heads up’ ja og hvis i gider at male min væg altså.!

Kys fra Havnen.

R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WE MADE IT..