JEG VAR IKKE NØGEN..

HILSNER FRA SENGEN..

Læderjakke SAMSØE & SAMSØE // Skjorte H&M (butik nu 179,-) // Jeans VERO MODA // Boots SOFIE SCHNOOR (Udsalg i Magasin)

JEG HAR BESLUTTET MIG jeg forlader ikke min seng idag. Måske kun lige for at farte til Lyngby, hvor McDonalds (skal have drive thru) ligger – jeg er helt udkørt idag, og det er ingengang fordi jeg fik alt for meget at drikke igår, jeg kom bare for sent i seng altså, jeg er jo en gammel kone. Men sjovt var det. Jeg spiste med min yndlings veninde Tillie på VESPA, hvor vi fik simplethen så mange lækre retter, og vinmenu. Nogen kunne tåle vinen bedre end andre, og så siger jeg ikke mere. Haha!

Vi gik fra restauranten kl 22.00 hvor vi havde en mission om at finde endnu et koldt glas vin til mig, og måske en kold cola til min party makker. Til vores held skrev Tina Maria, hun var i mit ‘hood’ og her mener jeg ikke Singapore, men Havnen – de sad på vores nye vinbar ‘Just a winebar‘ og det er vitterligt ikke bare kun en vinbar, det er både morgenmad og tapas. Det er meget meget lækkert, og dem skal der laves reklame for. De ligger i samme bygning som vores nye STAY Hotel. Jov Jov, det har vi også fået herude, og det giver virkelig noget til området. Snart kommer der MENY, Netto og en luksus biograf. Det skal vi benytte os af, når nu folk satser på området. Jeg får min familie på besøg på torsdag, så tror vi hopper derned og spiser. Vi skal jo støtte når nogen gør det godt❤️ Så det var dejlig vin og endnu bedre selskab.

Jeg ligger i sengen i nattøj og stener Youtube, noget som jeg faktisk elsker – det forpligter ikke, du kan slå hjernen fra, og bare tage det for hvad det er. Noget i SKAL se, det er FLEGGAARD reklamen med Kasper Christensen, hold nu kæft hvor er den sjov. Aldrig har jeg grinet så meget, jeg sendte den også til M, som sidder ude i Singa og keder sig, han har dog poolen og det gode vejr, så jeg har ikke ondt af ham. Haha. Han syntes også den var mega sjov. Grin lige med mig/os, og se den HER. ♥

Må I få den bedste søndag, og må solen skinne på jer, hvis ikke i vejret, så i humøret ; )

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG VAR IKKE NØGEN..