HILSNER FRA SENGEN..

13 TING DU KAN LAVE NÅR DET REGNER VOL2..

giphy-1

Efter flere har skrevet, at de var tosset med ‘13 ting du kan lave når det regner‘ så tænker jeg, jeg sgu lige brygger én mere, der er flere hvor de kommer fra ; )

HVIS DET REGNER KAN DU:

Jo bruge tiden til at tænke over, om det nu var en så god ide, du valgte vinmenuen på Vespa igår, da hovedet godt nok banker i dag, og det er ikke fordi  du er gået ind i en væg, med kraniet først. MÅ STOPPE MED AT DRIKKE. Som i NU!

Hvis det regner så kan du jo IGEN google ham fyren, der sendte sexlegetøj til dig (ved en fejl) og få den vildeste griner over ham, og håbe på, der kommer mere din vej.. Som virker.. #nexttimeplease #chinacrap #HA : )

Hvis det regner, så kan du jo overveje hvor meget du skal have klippet af dit hår, når du næste uge skal ind til The Chair, for det begynder at ligne halen på en hest, og ikke på den gode måde.

Så kan du jo tænke over, hvorfor ham den polske fyr skubbede dig hårdt igår, du var ved at falde, men du troede han gjorde det ved et uheld, selvom han dog råbte dig ind i hovedet, så du kunne lugte hans mavesur gassss ‘EXCUSE YOU’ – hvorpå en meget lækker dansk familie, kommer rendende hen til dig, for at fortælle han også lige havde gjort det ved konen. Han skal være så glad for jeg/vi ikke havde menstruation, for så havde han fået med mig og bestille, og det kan han så TÆNKE OVER! Biiiiiiatcccch!

Hvis det regner, så kan man jo tænke over, hvorfor der er så freaking langt til McDonalds, når kroppen siger ‘mmaaaaaaad’ men hovedet siger ‘spis en gulerod’.

Være bange for, når du skal til din næste WAX hos gode gamle Juliette, og bande langt væk, du ikke har været der i 6 uger, når du skal derhen næste uge, og du bare ved, det kommer til at gøre ondt som en motherfucker, men være (enormt) glad for, der ingen der skal se ‘hende’ foreløbigt, for hun ser rimelig vild og utæmmet ud. Velkommen til de glade 60´er.

Du kan tænke over, hvor mange du kender eller har mødt på din vej fra 2900 Hellerup, der minder om de hovedepersoner som er med i den bog du er ved at læse “100 Dage af Lotte Kaa Andersen, fra den tid vi boede der. Virkeligheden i cellofan.

Du kan overveje at gå en tur, nu hvor solen skinner den éne time på dagen, inden den beslutter sig for, at gå ned. Men skippe den ide, da det går op for dig, at sport er så overvurderet, og blive enig med dig selv om, man faktisk kan dø af det – det er sket før. Det er det altså. Så det er bedre bare at blive i sengen iført din nye Mickey Mouse natkjole som du lige har købt i H&M til 99kr. Det dør man i hvert fald ikke af. Og så måske spise noget slik, bare en lille skål. Det dør man heller ikke. Det gør man ikke.

Du kan tænke over, om du rent faktisk får lyst til at få lavet nogle tiny tiny små implantater i dine bryster, efter du har set Medinas smukke bryster. Altså hun har ikke vist mig dem personligt, men come on, som Betty Middler skrev til Kim Kardashian på Twitter ‘ hvis vi skal se et sted på dig, som vi ikke allerede har set, så skal du sgu sluge din mobiltelefon’ HA! Den mest grineren kommentar.

Du kan begynde at pakke en kuffert til når du skal tilbage til Singapore, der er jo kun 2 uger tilbage. Man kan ligeså godt få pakket det sommertøj væk, det skal man jo alligevel ikke bruge. Tydeligvis ikke.

Tænke over, om du har læst min første  ‘13 ting du kan lave, når det regner‘ Hvis ik, så er det en fejl i din opdragelse . LÆS DEN NU før din nabo. NU BLEV DER SAGT.

Du kan ærger dig over, du ikke har flere ledige dage til at tage til Bornholm, og besøge din veninde og hendes familie der ovre, for så kunne du ha´siddet der og kigget ud over vandet mens du nød en masse kolde lækre drinks, men så gik det op for dig, du havde aftalt med dig selv, du skulle stoppe med at drikke… altså efter Skanderborg.. Så holder du en pause.. til næste gang, nogen tilbyder dig sprit. Men så glæde dig over, du ikke blev rippet for 100.000.000.000 kr som det koster, at tage færgen derover. Avs!

Finde ud af, du faktisk elsker Pilou Asbæk, efter en fyr ved navn Martin Hjort skrev på sin Twitter ‘ Så jeg lige Pilou Asbæk i en bettingreklame? Blev sgu helt ked af det’ – Hvor efter Pilou svarer ham ” Det skal du ikke blive… Sidder på et bjerg i Mallorca med et glas vin, og overvejer at købe et sommerhus. Tak til @bet363…!

Hvis man ikke elsker ham efter det svar, så ved jeg ikke hvad man gør … Hahahahahaahahahah!

///

Det var dagens gratis underholdning. You are welcome ; )

Møs lige i fjæset.

R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HILSNER FRA SENGEN..