RIKKES TAKE ON THE WORLD // TING JEG IKKE FORSTÅR OG UNDRES OVER..

NÅR MAN SKAL FÅ DET BEDSTE UD AF LIVET – OG HVAD MAN BLIVER BUDT..

fullsizerender

LIVET ER EN SJOV STØRRELSE hvordan man vender og drejer det – om 16 dage fylder jeg 35 år, uhhhhh den klinger sgu ikke så godt i mine ører, det er ikke en alder jeg ser frem til – men så igen, så hviler jeg egentlig meget godt i mig selv, også selvom jeg ikke har den krop jeg egentlig gerne ville ha´, jeg spiser ikke helt så sundt, som jeg gerne ville. Jeg har ikke det overskud jeg kunne ønske – men jeg har min familie og vi er næsten alle sunde og raske. Hvad mere kan man så ønske sig.

Jeg har nok lidt frygten for, jeg nu er blevet til ‘hende’ der er blevet for gammel til at gå i byen, hende som alle de unge piger hvisker om, som burde gå hjem til sine børn i stedet for at være i byen. Hende som er blevet lidt patetisk, fordi hun glemmer hvor gammel hun egentlig er. Hende der selv tror hun er ung med de unge, når hun hopper rundt i sneaks og med cap´en lidt på skrå!

Men som man af de kloge siger, og det holder jeg fast i – 30´erne er de nye 20´er ♥ og hvis de kloge siger det, så må det være så sandt, så som det er sagt.

Men med mine 16 dage tilbage, der agter jeg at give den fuld gassss frem ad, og ikke stoppe op. Jeg skal bare spise marcipanbrød, som var der ingen dag i morgen. Lytte til ‘smukkest på en søndag’ non stop. Kun have joggingtøj på, og se F.R.I.E.N.D.S fra A-Z (igen igen). Kysse på Bella, stå på hænder og ‘Danse i måneskin’.

Hvad ville DU gøre, hvis du havde 16 dage tilbage inden du fyldte 35..? Hvad jeg ville gøre…?

Måske ikke hænge sig så meget i sin alder, og hvad der ‘var engang’, men se fremad og håbe på, at den bliver lige så lærerig som de sidste 35 år. En ting i livet er sikkert, og det er at tiden flyver afsted, og ingen ved hvor bremseklodsen er. Jeg vil kramme på alle mine veninder, og fortælle dem, jeg elsker dem. Jeg vil leve uden fortrydelser, jeg vil grine og ikke skamme mig over, jeg tisser i bukserne. Jeg vil gå lange turer og fundere over livet. Jeg vil stå tidligt op med solen, og få det bedste ud af dagen. Jeg vil værdsætte det jeg har, og minde mig selvom, at livet kan ikke blive bedre end det her, det er simpelthen ikke muligt.
Være lykkelig over, at min familie er præcis som jeg ønsker den, og efter snart 11 år, der har vi alle slebet hinandens kanter af, og accepteret hinandens skøre sider. Så som jeg piller toppen af, af et blødkogt æg, og M skærer den af med en kniv, og han hader alle mine små åndsvage skaller – eller M kan finde på ikke at pakke pålæg ind når han putter det ind i køleskabet, efter han har åbnet pakken – hvor jeg pakker alt ind, ligegyldigt hvad det er. Better safe than sorry.
Men sådan er vi så forskellige, og det er også helt okay. Måske man ikke helt forstår det, men man skal acceptere det ♥ og det er det smukke i kærlighed.

Tegn på at tiden flyver afsted er, når man opdager, at facebook giver én, en opdatering om det er 2 år siden jeg pakkede vores hus ned i Hellerup, lukkede lågen på den blå container og sagde ‘vi ses på den anden side´. Sendte alle vores ting hen over atlanten, og bare håbede på, containeren ikke faldt over bord et sted på bølgen blå (7.9.13).
Man skal ikke tage hver dag for givet, man skal værdsætte det man har, stoppe op, snuse det ind – og få alt det bedste ud af det. Det er så nemt at fejle, skuffe og give op – men det er en endnu større sejer, når man kan lykkedes. Lykkedes alene, men også lykkedes sammen. Dét er kærlighed.

♥♥♥

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIKKES TAKE ON THE WORLD // TING JEG IKKE FORSTÅR OG UNDRES OVER..