DET NIVER LIDT I DÉT DER HJERTE..

BARE KALD MIG TANTE RIKKE..

(Strikken er fra ZARA – næsten lige købt i Hong Kong)

DET KAN GODT VÆRE jeg har jetlag, og jeg er lige så træt, som var jeg i 1 trimester af min graviditet, men det overskygger alt, når jeg kunne få lov til, at sidde med min veninde Kat´s datter Elli ❤️ Hold nu kæft jeg har helt glemt, hvor dejligt babyer dufter – også selv om de lige er kommet ud af tis´kånen. Og gladeligt sidder man der og dufter hende i håret, med den største lykke følelse af, at der ikke findes en bedre duft end duften af en baby.

Der er jo ingen grund til jeg ruger flere børn, når alle mine veninder har både 2 og 3 af slagsen. Kat og jeg, mødte hinanden på APA (fødselsforberedelse) hvor man lærer om mellemkødsmassage og drikker enormt meget urtete, og når jeg tænker tilbage, så passede vi nok overhovedet ikke ind, og så igen, så passede vi helt perfekt. Der kom et venskab ud af det, som ikke kan beskrives, hvor meget det betyder for mig. Kat kom med hendes lille DAY perle cardigan, og så vidste jeg bare, at vi for altid skulle være bedste veninder – og nu 9 år senere, er hun stadig min bestie.

Vores børn er født med 5 dages mellemrum. Kathrine føder sin 1 datter for 5 år siden, hvor jeg der omkring mistede et, så er jeg aldrig hoppet med på vognen igen, eller min krop er bare aldrig blevet gravid – vi har ikke prøvet på at blive det, men vi har heller ikke prøvet på at blive det (elller.. jov, det hedder Don´t have sex..Whaaa whaaa whaaa) Men det er bare aldrig sket – og nu har hun lige nuppet en 3´er, det er så vildt og så syret, og så crazy at hende og hendes mand seriøst har lavet 3 børn, der ligner hinanden på en PRIK. Bare fordetl på 1 dreng og 2 piger. DNA og gener er fantastisk 🙌🏼

Jeg ved ikke om billedet afslører det, men jeg er så sygt jetlaggede da det er 24 timer efter jeg er landet, hvor jeg også lige har fløjet 13 timer, og været til polterabend hos Emily Salomon. Den vil jeg ikke fortælle om, det skal hun selv have lov til – men jeg kan afsløre at der var enormt meget Tukan og penis fløjte over den. Lige noget for Riksen ; )

Jeg sidder nu på 3 dagen, og har kæmpet mig igennem lige siden kl 15.00 hvor den var aften i Singa. I morgen bliver det klart bedre ; )

Nat Nat fra Havnen

XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET NIVER LIDT I DÉT DER HJERTE..