SÅ ER DER NYT I SHOPPEN..

ALT GODT KOMMER TIL DEM DER VENTER..

img_1051

(FOTOCRED: Mie WEWONDER.DK)

TASKEN ER PAKKET eller næsten, og jeg er klar til at embrace det danske ‘sommervejr’ eller mangel på samme. Jeg har tasken fuld af guld og striktrøjer, og glæder mig som et lille barn. Der er mange ting jeg skal nå, og alligevel har jeg holdt min kalender forholdsvis åben, så jeg ikke er for presset på tid. Men én ting der er helt sikkert er:

#1. Jeg skal så meget have ordnet hår af søde Mie, fra THE CHAIR. Det er noget jeg har set så meget frem til.

#2. Så skal jeg have lavet vipper af min yndlings Line fra Lash Copenhagen (man skal skrive en sms eller ringe til hende)

#3. Så skal jeg have negle af skønne Heidi fra Sparkling Nails.

#4 Så skal jeg se min lille nye Elenora, som min veninde Kat lige har presset ud. Baby number 3 = Power mom.

#5. Så skal jeg til Nik & Jay koncert med mit Skanderborg Crew B & ‘Kender du Gitte’ – det bliver både Magisk og Epic ❤️

img_1068

#6. Så skal jeg spise på restaurant NORDIC med Nansen.

#7. Til bryllup i min hjemby ♥

#8. Spise marcipanbrød og pålægschokolade og et par hundrede salater fra FREDCO´s.

#9. Så skal jeg trække vejret dybt og se på den smukke blå himmel.

#10. Så skal jeg stå tidligt op og drikke kaffe, mens jeg sidder i min yndlings blå velour sofa fra ILVA.

img_1052

#11. Så skal jeg se mine yndlings veninder rundt om i ‘verden’, dog når jeg ikke at se alle, da jeg kun er der i 7 dage – men så kommer jeg retur fra Singapore igen 2 uger senere. Så der bliver rigeligt tid, da jeg skal være der i 2 mdr. på næste visit ; )

#12. Så skal jeg have en La Mer facial i Magasin, og det er nok noget jeg glæder mig helt sindssygt til.

#13. Så skal jeg have sorteret ud i mine ting i Nordhavn, og have sat flere af dem til salg i shoppen.

#14. Så skal jeg have ordnet mine bryn af Juliette, så de kan blive fine igen – jeg har tabt så mange hår herude, så jeg ved snart ikke hvad hun skal gøre ved dem, og hver gang jeg prøver at få nogen til at ordne dem herude, så fucker de dem op hver gang ; (

#15. Så skal jeg se Netflix på dansk, og bare nyde at Danmark er dejligere end man selv kan se, når man bor der ♥

Vi ses snart ❤️

XX

8 kommentarer

 • Michelle

  Er din frisør god og respektere dine ønsker? Er så uheldig med frisører:-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   HUN ER SÅ GOD. Der er kun to mennesker der må røre mit hår. Det er min veninde Maria og Mie fra THE CHAIR ; ) Du kan roligt gå til Mie, hils hende fra mig.

   Knus
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Tak for svar 🙂 det er jeg glad for at hører- jeg vil bestille en tid hos hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det skal du virkelig gøre – hils fra mig ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  hvor er din mickey t shirt og nederdel fra. det er sødt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   T-shirten er fra H&M NU og nederdelen er fra ZARA sidste sommer.

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja vi glemmer nogle gange hvor rar Danmark endelig er! Lige pt er jeg i Florida på 3 uge, og det er sgu bøvlet at stå med en syg baby, en mand med øjenbetændelse og folk der ikke kan hjælpe 🙁 åh Danmark du er dyr i skat, men det giver god mening nogle gange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  tak for svar – nej hvor er det et fint sæt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ ER DER NYT I SHOPPEN..