MODERLIG REALITY....

THE END. MAVEKNEB OG COMPUTER MIRAKEL..

TIDEN RENDER UD vi har under 16 timer tilbage på Bali, da vi ‘jetter’ ud kl 5.00 i morgen tidlig. Baaaah. Alt for tidligt, men så har vi hele søndagen hjemme i Orangehuset, og vi kan få styr på alle Bellas skoleting – da hun jo har været væk fra skolen i 3 uger, grundet hendes kolde lungebetændelse. Så nu skal hun igang igen (så moren kan få noget ro) 😝

Lige nu ligger vi bare på værelset, da der er lidt mavekneb, og de 11 dage vi har været på øen, begynder at sætte sine spor. Jeg elsker at rejse, men jeg er faktisk ikke fan af at spise ude i så mange dage. Jeg begynder at savne rugbrød, leverpostej, torskerogn og bare ens egen seng. Ude godt men hjemme bedste.

Vi skulle mødes med vores venner i dag, og verdens bedste Mio, det håber jeg stadig vi skal, hvis Bella finder kraften til det. Ikke sjovt at tage ud, hvis mavsen driller. Det kender man jo selv. Man vil nødig rende på tønden hele tiden.. 🙊🙈

MAN TROR DET ER LØGN i hele 5 dage har jeg ikke kunne tænde min computer, jeg har hysterisk nok prøvet 50 gange – og lige før, fik jeg sådan en 6 sans, der sagde til mig “hvis du går over og pakker din computer ud af den taske du lige har pakket, så kan du tænde den”… Jeg gik over og tog den op, trykkede på tænd, og den magiske tænde lyd, lød!!! Jeg er i den 7 himmel, det er jo bare SÅ dejligt, for havde ingen ide om, hvordan jeg skulle få råd til en ny. Alt hvad jeg har på den computer, er hele mit liv altså. Og nu virker den igen. Det bli’r en god dag, og så kan man ikke bede om mere❤

THE END 💕

XX

R

2 kommentarer

  • Sara

    Nu hvor computeren virker igen (for nu..), så husk for guds skyld at lave en backup eller arkivér alting i skyen. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MODERLIG REALITY....