THE END. MAVEKNEB OG COMPUTER MIRAKEL..

RECREATION OF AN ICONIC..

Processed with VSCO with a5 preset

SINGAPORE TUR/RETUR så er jeg tilbage i Orangehuset. Noget af en tur hjem igår, da vi skulle op kl 4.30 for at nå vores flyver kl 7.00 Gaaaaaab. Men eftersom vi havde ændret vores billetter og blev der længere end forventet, så måtte vi tage det vi kunne få (…og havde råd til)… Det gik nu ret smertefrit. Dog har vi så glemt halvdelen af ALT vores badetøj på terrassen på hotelværelset, da det lå til tørrer. Så er det jo godt vi ikke har brug for badetøj her hvor vi bor. Baaaaah(!)

… Ja, og så har jeg optaget en ny hobby der hedder “tage min datter til lægen, for jeg har ikke andet at gå op i, hobby” … På 48 timer, har Bella fået mørke pletter over hele kraniet, og store røde plamager på kroppen, på str. med en 25 øre… Jeg fristes til at skrive ‘SKYD MIG’ men det er måske også en anelse dramatisk. Jeg er bare træt med træt på!!! Magter ikke flere læger, som oversælger mig medicin, og jeg magter bare ikke flere regninger… Har stadig 6 liggende her, jeg ikke har fået penge tilbage for.. ; (

Jeg SAVNER de danske sygehuse.

Nå, nu skal jeg ikke tude over spildt mælk, det går jo godt, og vi har lige haft 11 skønne skønne dage på Bali, og hvem ville ikke gerne det. Man må få det bedste ud af dét man har. Hun ligner desværre bare, at hun ikke er blevet vasket, og har chokoladesovs over hele ansigtet… Folk tror jo ikke jeg vasker mit barn.. Ha Ha! Det gør jeg altså. Så hippie er jeg heller ikke ♥ I wish.. Men jeg er alt for meget i kontrol til jeg kan leve på den måde, og ikke vide hvad der skal ske i morgen.

fullsizerender-2

Jeg tvang M til at recreate mit gamle billede fra sidst jeg var på Bali med Mie og Kathrine, hvor de tog det første billede af mig..  Han var … lad os bare sige… IKKE fan af min opsætning, for der var ‘uhhhhh’ andre mennesker.. GROW UP… Det er 2017 hvor ALLE tager billeder af sig selv. Men ikke ham, han har dårligt en socialmedia konto. Så efter han brændte sine fødder på de varme fliser, fik han nogenlunde skudt billedet.. Som i kan se helt øverst ; )

Dejlig fridag i Danmark. Hold fast hvor jeg savner Jer. Men om næsten 1 mdr. der boarder jeg en Singa Air med kurs mod Dannevang. Og jeg kan slet ikke vente..

♥♥

XX
R

4 kommentarer

 • Mette

  Er det Dea Kudibal på det sidste billede. Ser så fin ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Nej det er Design By Lærke hedder mærket ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Rikke. Jeg er i Sanur på Bali og rejser til Singapore i morgen middag. Hvis du får sendt dit badetøj til mit Hotel (Prama sanur) kan jeg tage det med til Sentosa i morgen!? Vh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej hvor er du bare sød Louise. Simpelthen bare så sødt af dig og tilbyde det – og undskyld jeg først svarer nu, jeg har ikke været ‘online’ ; ) Jeg har fået min veninde Mie til at tage det med, så hun tager det med til Singapore – og velkommen her til ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE END. MAVEKNEB OG COMPUTER MIRAKEL..