VIL DU OGSÅ VÆRE EN SEXY MOMMY / BADEDRAGT ANBEFALING..

MODERLIG REALITY….

(Dét er mine lår, og nej, de er måske ikke så tynde eller veltrænet som jeg kunne ønske mig. Men de er mine😜)

JA DET ER SÅ MIG … på toilettet.. igen..(!) Syntes bare lige jeg ville demonstrere hvordan det er, at rejse som enlig mor, med en pige på 8 år, som er blevet ens siamesisktvilling henover de her 11 dage (indsæt Emoji abe, der skyder sig selv).. Jeg har ikke kunne gå 1 meter til højre, uden hun har fulgt med. Jeg har været ved at blive SKØR. Skør siger Jeg.

Det her billede er taget igår, da vi var oppe og spise morgenmad på hotellet – og jeg pludselig fik maveonde. Det kan jo ske når man rejser sådanne nogle steder, og ungen insisterer på, hun altså også skal på toilettet lige midt i de nylavede pandekager og den frisk brygget cappuccino der var sat på min plads..!

Jeg prøvede at forklare hende, at lige den her gang, der ville jeg faktisk gerne bare lige være alene. I kan se hvem der vandt🖤

Så kæmpe respekt til enlige mødrer, som hver dag skal kæmpe med en ungen på slæb. I feel your pain💕

48 timer tilbage på Bali, så er jeg hjemme i Singa igen, og jeg glæder mig faktisk. Skal så meget hjem og have rugbrød og leverpostej med agurk. Intet slår det!

XX

R

3 kommentarer

 • Louise

  Trusserne ser behagelige ud, hvor er de fra? 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Trusserne er fra Calvin Klein, jeg har købt dem i et outlet i NEW YORK, men jeg kan simpelthen ikke finde dem nogle steder mere, da jeg helst vil have bomuldstrusser (hilsen mormor) … Må tilbage til NYC for at finde nogle nye.

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg vil nemlig også helst have bomuldstrusser (hilsen mormor 2). Øv, hvor irriterende! Jagten er gået ind! 😃

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIL DU OGSÅ VÆRE EN SEXY MOMMY / BADEDRAGT ANBEFALING..