JEG SAVNER..

FIND MIG PÅ FORSIDEN // KEIKI..

keiki

NÅR DET LUNER til tider kan man godt tænke, man selv er lidt loco, men når man så får en super sød email fra Katrine der ejer magasinet KEIKI så bliver man bare så glad. Hun spurgte om hun måtte bruge nogle af mine indlæg, til at poste i Magasinet der kom ud i Torsdags, og selvfølgelig gerne ❤️ Så hun er klippet og klistret lidt i nogle af de indlæg, hun synes var “oppe i tiden og relevante” og det er der kommet det her ud af LÆS HER.

Hvis man ingen børn har, og kun vil stalke mig, så er jeg at finde på side 80 – men ellers skal man altså starte fra ende til anden, jeg har allerede fundet en masse ting til Bella, jeg skal have købt, når jeg rammer Danmark snart ✌🏼

Dejlig Lørdag

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SAVNER..