APRIL. RIKKE OUT. MIC DROP..

COLOR BLOCK. KOLDE SINGHA’S & BARE NUMSER …

94a72646-84b6-4122-8271-dda301b429c7

VEL ANKOMMET til Bali – til verdens bedste vejr, verdens bedste Hotel, verdens bedste Mio der ventede på mig, og til ultra kolde Singha pilsner. Så bliver en Fynbo tøs sgu ikke meget gladere 😉

Da vi stod op kl 6.00 i morges for at nå vores 10.00 flyver, så var der ikke så meget luft på ballonen, pigerne var trætte, og tempoet var lavt ved forældrene 😑 Derfor gik det meste af dagen ved poolen, hvor vi bare har hygget, svømmet til vi fik gammelrynkehud og spist ‘fritter’ til vi revnede. Efterfulgt af, vi spiste endnu mere på min yndlings restaurant Sea Cirkus, hvor hele kollektivet joined in, som én stor familie 😉 (Vi har jo vores venner med fra Danmark til Bali, så vejret skal helst holde ❤

Om 48 timer lander M, det tror jeg der er en der glæder sig til. Det er svært når man kun er 8 år gammel, at forstå, at ens far skal arbejde, når alle andre har deres far med, når de rejser. Ting tager den tid, ting skal. Det skal man jo lære ellers kan vi lærer noget af det/mig 😑😬

i morgen starter dagen nok med morgenmad på Shelter, og derefter noget mere pool 😝

Jeg lover at tjekke ind noget oftere. Nu har jeg jo 11 dage at boltre mig i, så mon ikke, der er lidt ekstra til til iPad hygge 😉❤💋

Kys

Rikke

2 kommentarer

 • Sandra

  Hej RIkke. ELsker din blog! Jeg overvejer selv at tage til Bali til maj, men er i tvivl omkring hvordan varmen føles, da jeg aldrig har været der før. Jeg var i Dubai i septembers og det var ulideligt at gå udenfor! Så jeg ville høre dine erfaringer, med hvordan varmen føles i Bali
  Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Sandra.

   Bali og Singapore hvor vi bor, der er der varmt, men jeg har boet i det i snart 2 år, så jeg er nok bedre til det nu, end jeg selv regner med. Men jeg har været i DUBAI og den varme bryder jeg mig ikke om, den er tør og går lige i mit system så den lukker ned. Du kan ikke sammenligne de to slags varmer – Så se du bare at komme herud, og prøv det af. Du skulle gerne kunne få billetter med Singapore Airlines til ca 4100kr

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL. RIKKE OUT. MIC DROP..