DET GÅR SGU MEGET GODT...

MISS BALLERINA GIRL // DE PERFEKTE FLATS..

softballerina

SOFT BALLERINASKO I SATIN Om et par dage, der suser jeg afsted til Hong Kong med min China-ven Sam, på vores famøse tur på fabrikken, og på overlevelsestur på Hostel midt i HK City… Baaaaah. Jeg frygter stadig mit 3X5 meter værelse, men hvis nogen kan overleve på Robinson Øen, så kan jeg sgu nok også overleve der.. Håber Jeg.!

Men når jeg suser afsted, så skal disse smukke satin Ballerinasko i hvert fald med, og pryde min garderobe. Jeg ved ikke hvad jeg skal forvente af vejret, da vi var der for 1 mdr. siden, der var det skiiiiiide koldt. Jeg er stadig overrasket over, jeg ikke pådrog mig en blærebetændelse i den by. Men mirakuløst, slap jeg dog for det ; )

Skoene er fra ZARA og Du kan finde dem lige HER til 279,- Jeg er mega øv over, jeg fik ikke den taske med, som de viser på hjemmesiden, den kunne jeg ellers godt lige have brugt til når jeg skulle pakke, så de ikke bliver beskidte. Damn You ZARA ; )

♥♥

softballerina2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET GÅR SGU MEGET GODT...