NÅR HVERDAGEN IKKE KAN VÆRE SÅ PERFEKT..

ECCO COOL 2.0 // KÆRLIGHED TIL DINE FØDDER..

ECCO COOL 2.0

(Billederne er lånt fra ECCO´s egen Instagram @eccoshoes #eccocool & @Christinadueholm)

Sponsoreret af ECCO♥♥♥

ECCO LOVE der er ingen tvivl om, at alle har et forhold til Ecco på den ene eller den anden måde – og ligeså har jeg. Da jeg er uddannet inden for sko og læder (og rejsende i sko og strømper) var det en del af min uddannelse, at komme på Ecco fabrikken i Jylland, og se hele processen i at fremstille en sko, der er lavet med kærlighed. Det store stykke arbejde, det er at opfylde deres høje krav, har jeg aldrig glemt, intet var overladt til tilfældighederne.

Jeg har hele tiden fulgt deres udvikling i design og man kan virkelig se, de har formået at fange alle de unge – specielt med deres nye Ecco Cool 2.0 Sporty kollektion, hvor de har kombineret deres altid feet friendly design med modebilledet. Skoen har GORE-TEX og er vandafvisende, men samtidig åndbar og er derfor hverdags venlig, hvor man skal ikke være bekymret for, at få våde eller overophedet fødder. Det er en multifunktionel modesko, som jeg kan se, pryder alle mine blogger veninders insta-profiler, og jeg må indrømme, jeg er lidt misundelig. Gad godt selv at eje et par, sammen med Bella, de har nemlig også lavet en børnekollektion, med helt samme teknik og kærlighed bag.

ECCO har lavet en kampagne film, hvor man virkelig kan se det er 2017´s ECCO og de er kommet for at blive – det er heller ikke for sjovt, at herude i Singapore/Asien er mærket på højde med PRADA, og man ser alle de cool fashion forward hipster mennesker, gå rundt i ECCO design. Stolt af at være Dansk ♥

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR HVERDAGEN IKKE KAN VÆRE SÅ PERFEKT..