DEN PERFEKTE PAKKELISTE TIL SKANDERBORG..

DET GÅR SGU MEGET GODT…

img_3750

MAN ER ET SKARN hvis man ikke værdsætter, når det går rigtig dejligt – og det gør det sgu. Det er nok længe siden, jeg har været så glad og i så god balance med mig selv. Minus min lille udfordring og min fod, som by the way, har det meget bedre. Tak til alle der har skrevet og spurgt, det er så værdsat❤

Men igår var jeg til træning, gik hjem og spiste et hårdkogt æg og en salat, ikke særligt fancy, men man kan jo ikke leve af champagne og kaviar hele tiden (som i aldrig) – og gik ud og gik 10 km og så Singapore, på en måde, jeg ikke havde set den før. Steder jeg havde været for 2 år siden med M da vi var på ‘Go & See’ – var nu minder, og oplevelser, som betød mere for mig nu, end jeg havde troet de nogensinde ville gøre, da jeg den 20 Marts 2015 satte mine ben for første gang i Løve Byen💕 Lige nu, kan jeg slet ikke forestille mig, ikke at bo her, men alt skal jo have en ende, på et tidspunkt – selv en regnorm har to. Men den tid den sorg.

Dagen blev afsluttet med en datenight på den restaurant, vi spiste på, én af de første gange vi var her. Vi holdte vores limit på 4 glas vin, ingen blev uvenner og ingen græd – jeg hylede kun lidt, men kun fordi jeg er så en følsom skid. Dog var det glædes tårer 😜

XX
R

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE PAKKELISTE TIL SKANDERBORG..