PERFEKTE FLADE PARTY SANDALER..

NÅR MAN TROR MAN KAN..

(FotoCredit: Camilla – Billedet er taget på en af vores gåture denne uge, med 36 grader og 100% fugtighed.. Baaaaaaahhh)

SÅ KAN MAN ALDRIG… Grrrrr… jeg ved ikke hvad der sker med mig, det er weekend og jeg er vågnet hver morgen kl 6.00.. F*** Me! Jeg havde glædet mig så meget til endelig at sove læææænge. Nå, men der er jo ikke noget der er så skidt, det ikke er godt for noget andet. Så jeg har både bagt rugbrød, taget ud og handlet ind – og lavet kødsovs til i aften.. Vi skal have kødsovs med kålpasta, det ved de andre bare ikke endnu.. Muhaaahaaa. Jeg spiser meget sjældent pasta, og hvis jeg gør, så er det glutenfree. Så når jeg skal spise kødsovs, så skærer jeg hvidkål ud i tyndestrimler og vender det i lidt olie og krydderier.

Jeg ved ærligt ikke noget bedre end at handle. Jeg kunne handle hver dag. Noget som bringer glæde til mit liv er helt klart et fyldt køleskab med grønne, sunde ting. Så kan jeg kokkerere ALT! Min bror har altid sagt, han æææælsker mit køleskab, da det altid er fyldt. Dog er tiderne lidt skiftet efter vi er flyttet herud, for det er så dyrt at handle, så jeg holder lidt igen. Mozzarella 50 kr, parmaskinke 150 kr, avokado 20 kr pr. stk, blomkål kan koste 50 kr, grønne æbler 15 kr pr. stk and so it goes.
Jo mere jeg er blevet kendt i Singapore, er jeg begyndt at handle i lokal områderne, på de lokale markeder og små supermarkeder, så jeg kan spare nogle penge. Vores madbudget er 4 doblet efter vi er flyttet herud, så det skal M lige vænne sig til ; )

Weekeden har stået på spillehal, madlavning, lektier, Bella der er syg med hoste og snot, spist masser af lakridser, set en masse Jamie Oliver på Youtube, set Manchester by the Sea – kan klart anbefale den film, selvom det nok er én af de mørkeste film jeg har set længe, og med en slutning hvor man bare tænker ‘WHAT’… Men den er rørende, oprigtig, sørgelig, og meget true til hvad livet kan være for nogen, og man ikke altid har en ‘Happy ending’ desværre.

Vores søndag er mod vejs ende og M er i træningscenter, men når man kommer tilbage, så tror jeg, vi skal ud og have lidt luft, så vi ikke ‘brænder’ inde i hytten her af ‘kedsomhed’ – kunne nemlig godt spise en Magnum lige nu, med mørk chokolade og vaniljeis ; )

Vi ses I morgen ; )

XX
R

 

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFEKTE FLADE PARTY SANDALER..